- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Na persze nem vészes a különbség de észrevehető pl.a pici részleteknél mint a por felverődése.Sokkal szebb és egyenletesebb,de ez már tényleg nem a lényeg.Nincs monitorom még csak a laptop 17"-es képernyője,ezért nem tudom hogy egy nagyobb külső monitornál máshogy látja-e a szem,de 1 hónap múlva már lesz és akkor már lehet h mást látok.
-
Muerte
addikt
Szeretem ha van FPS
Sose értettem meg mikor irják sokan h :" ó hát megvan stabil 30 fps nagyon zsir minden,az emberi szem csak huszonpár fps-ig lát az felett tök mindegy nem veszed észre a különbséget"...blablabla...
Hát nemtom lehet h velem van a baj,de én bizony még látok. Nem is kevés különbséget még 150 és 200 fps között is sok a különbség pl.trackmaniában nagyon nagyon észrevehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest