- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"ha én csinálok egy golyóscsapágy gyárat, és elkezdek golyóscsapágyakat gyártani, akkor egyáltalán nem nézek utána, hogy a golyóscsapágy szabadalma le van -e védve"
Muszáj utánanézned és megszerezned, mert különben nem kapsz engedélyt sem a gyártásra, sem a forgalmazásra. A legyártott szabványtalan termék meg megy a zúzdába, te meg csődbe.
"Szerintem el kellene ismerned, hogy az Apple, akár csak a Creative esetében most is gyúlt, csak most nem egy kis Singapore -i modulgyártóba kötött bele, hanem a füld legnagyobb konzumer mobilkommunikációs cégébe."
Amit konkrétan zsebből megvehetne háromszor az Apple, ha akarná. A Nokia már rég nem akkora cég, mint itt sokan gondolják.
"Szóval Te sajnálod az Apple-t, én nem. Így jár aki nagyképű, és ostoba viselkedéssel áll a konkurenciához."
Nem sajnálom én, nekem nem fáj, ha nekik fizetni kell. Azt meg már írtam, hogy nem tudjuk mi áll a háttérben, lehet az Apple jóval többet kapott a pénzéért, mint mi gondolnánk. A Nokiának ez konkrétan mentőőv volt, ha az Apple még elhúzza 2-3 évig a pereskedést, akkor lehet már nem kellett volna fizetnie, mert nem lett volna kinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest