Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Everman

addikt

válasz alamuszi #50 üzenetére

"ha én csinálok egy golyóscsapágy gyárat, és elkezdek golyóscsapágyakat gyártani, akkor egyáltalán nem nézek utána, hogy a golyóscsapágy szabadalma le van -e védve"

Muszáj utánanézned és megszerezned, mert különben nem kapsz engedélyt sem a gyártásra, sem a forgalmazásra. A legyártott szabványtalan termék meg megy a zúzdába, te meg csődbe.

"Szerintem el kellene ismerned, hogy az Apple, akár csak a Creative esetében most is gyúlt, csak most nem egy kis Singapore -i modulgyártóba kötött bele, hanem a füld legnagyobb konzumer mobilkommunikációs cégébe."

Amit konkrétan zsebből megvehetne háromszor az Apple, ha akarná. A Nokia már rég nem akkora cég, mint itt sokan gondolják.

"Szóval Te sajnálod az Apple-t, én nem. Így jár aki nagyképű, és ostoba viselkedéssel áll a konkurenciához."

Nem sajnálom én, nekem nem fáj, ha nekik fizetni kell. Azt meg már írtam, hogy nem tudjuk mi áll a háttérben, lehet az Apple jóval többet kapott a pénzéért, mint mi gondolnánk. A Nokiának ez konkrétan mentőőv volt, ha az Apple még elhúzza 2-3 évig a pereskedést, akkor lehet már nem kellett volna fizetnie, mert nem lett volna kinek.

Új hozzászólás Aktív témák