- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
válasz
ez_meg_emaz #44 üzenetére
sorry, akkor +1 ember aki várja
Alig van valami info HR-ről, amit láttam/ olvastam hát nekem a "nem jön be kategória". Miről akar szólni a játék? -
Gyusz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #44 üzenetére
Heavy Rain kevésbé ismert cím, mivel eleve kevés infó látott róla napvilágot. A Fahrenheit után biztosan van egy elég nagy réteg, akinek ott van a listáján.
Alan Wake kapcsán még annyit, hogy kétlem, hogy bármilyen szempontból összecsapva jelenne meg, a Remedy nem a kapkodós játékfejlesztésről híres. A Max Payne 2 is csak a Rockstar jelentős segítsége miatt készült el relatíve hamar.
-
Gyusz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #34 üzenetére
Ezt én is olvastam, de elég nehéz elhinni. Azért egy Burnout tényleg előbb volt várható PC-re, de felőlem jöhet a Gran Turismo is. Szerintem még mindig lenne mit javítani a PS3-as szoftvereladásokon és ahhoz kellenek az exkluzív játékok. A MGS4 is jól fogy/fogyott és még a hardvereladásokat is megdobta.
-
anulu
félisten
válasz
ez_meg_emaz #19 üzenetére
bocs, felreertheto voltam. ezek tudtommal only PS3 cimek. ennek ellenere nagyon varom oket. kene egy pontos megjelenesi datum GT5-re, hogy mikortol vegyek ki 2 het szabit
-
feka007
veterán
válasz
ez_meg_emaz #14 üzenetére
Nekem anno nagyon bejött az FC1, szerintem iszonyat feelinges volt kúszni a fűben, menni a dzsungelben, vagy csak kószálni kicsit a parton.
FC2 viszont minden tekintetben túlmutat majd rajta.
-
feka007
veterán
válasz
ez_meg_emaz #8 üzenetére
RTS-ből engem csak a Red alert 3 érdekel.
Diabloval én sose játszottam, állítólag jó, de azok alapján amiket láttam róla, nem jön be nekem se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest