- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Yettel topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Gear S3 - második kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
válasz
ez_meg_emaz #44 üzenetére
sorry, akkor +1 ember aki várja
Alig van valami info HR-ről, amit láttam/ olvastam hát nekem a "nem jön be kategória". Miről akar szólni a játék? -
Gyusz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #44 üzenetére
Heavy Rain kevésbé ismert cím, mivel eleve kevés infó látott róla napvilágot. A Fahrenheit után biztosan van egy elég nagy réteg, akinek ott van a listáján.
Alan Wake kapcsán még annyit, hogy kétlem, hogy bármilyen szempontból összecsapva jelenne meg, a Remedy nem a kapkodós játékfejlesztésről híres. A Max Payne 2 is csak a Rockstar jelentős segítsége miatt készült el relatíve hamar.
-
Gyusz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #34 üzenetére
Ezt én is olvastam, de elég nehéz elhinni. Azért egy Burnout tényleg előbb volt várható PC-re, de felőlem jöhet a Gran Turismo is. Szerintem még mindig lenne mit javítani a PS3-as szoftvereladásokon és ahhoz kellenek az exkluzív játékok. A MGS4 is jól fogy/fogyott és még a hardvereladásokat is megdobta.
-
anulu
félisten
válasz
ez_meg_emaz #19 üzenetére
bocs, felreertheto voltam. ezek tudtommal only PS3 cimek. ennek ellenere nagyon varom oket. kene egy pontos megjelenesi datum GT5-re, hogy mikortol vegyek ki 2 het szabit
-
feka007
veterán
válasz
ez_meg_emaz #14 üzenetére
Nekem anno nagyon bejött az FC1, szerintem iszonyat feelinges volt kúszni a fűben, menni a dzsungelben, vagy csak kószálni kicsit a parton.
FC2 viszont minden tekintetben túlmutat majd rajta.
-
feka007
veterán
válasz
ez_meg_emaz #8 üzenetére
RTS-ből engem csak a Red alert 3 érdekel.
Diabloval én sose játszottam, állítólag jó, de azok alapján amiket láttam róla, nem jön be nekem se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest