Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
-Skylake- #37 üzenetére
Nekem az hihetetlen, hogy pont a szegényebb országokban, ahol 30-50% felár lenne a hírbeli okoskonyha tétele, ott lennének hajlandóak megfizetni. Amíg csak ötletelni kell, hogy mit szeretnék, addig én is igent mondok mindenre, viszont ha valódi megvásárláshoz érünk, akkor már jóval kisebb lenne az elszántság
Szóval ezt akartam kifejezni korábban is, hogy nem fizetési hajlandóságról van szó valójában, hanem a vágyakról. Ráadásul a linkelt marketinganyagban kb a nyilvántartásos hűtő konyhai eszköz, a többinek nincs köze ehhez.
(#34) Eugene Roe
amúgy ja, ha úgy okos a konyha, hogy nyilvántartást vezet meg biztosítja, hogy mindig meglegyen a lehetőség a nasira, az sokkal hihetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- OpenWRT topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest