Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• agyarka

aktív tag

válasz icezozo #11 üzenetére

Probáltad már a Redmi Note 4 Global verziót? Nem úgy tűnik! Én tablet helyett vettem az egyik gyereknek, előbb- utóbb úgyis összetöri ( már 1x ezt is leejtette) akkor legalább vmi olcsóbb cucc legyen. 50e körül volt magyar garival. Telefonkönyvet nem töltöm fel, a wifin csak vendég, a rengeteg letöltött app jogosultágát rendszeresen megnyírbálom, így viszonylag kevés adatot tud ellopni.
    A készülék gyárilag nem rootolt, és beépített védelme is van, amikben természetesen nem bízom, de ettől eltekintve hatalmas pozitív csalódás.
    Nyár óta kb. 3-4 OTA frissítést kapott, elég gyors (a Z30 hoz képest, ami sebesség nekem bőven elég) , a böngészője gyakorlatilag mindenevő ( ellentétben a Z30 al, ami ma már szinte használhatatlan), az üzemideje lazán 10-12 óra aktív játék wifi vel, ami szülői felügyelettel jópár nap.
    Magamnak biztosan nem vennék, mert nem biznám rá még a telefonkönyvem sem, de ezen kívül el kell ismerni kiváló minőségű és szolgáltatású készülék, emészthető áron.

[ Szerkesztve ]

• fene_vad

senior tag

válasz icezozo #11 üzenetére

ó jaj de félreérted.

amit leírtál annak jórészt pontosan az ellenkezője az igaz.

Nem hiszem hogy bármely xiomi vagy más android tulaj irigykedne, hogy ugyanazt a vasat feleannyiért megveszi.

És természetesen BB-n is van root, van brick, ha nem értesz hozzá és belebarmolsz... pont annyira mint bármilyen más androidnál.

ja es hekkelni kell ,hogy mukodjon minden . mert csupa felkesz termek : úgy érted, hogy van settings, ahol testreszabható? ennek a hiánya feature a BB-nél?

Új hozzászólás Aktív témák