- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyarka
aktív tag
-
agyarka
aktív tag
Probáltad már a Redmi Note 4 Global verziót? Nem úgy tűnik! Én tablet helyett vettem az egyik gyereknek, előbb- utóbb úgyis összetöri ( már 1x ezt is leejtette) akkor legalább vmi olcsóbb cucc legyen. 50e körül volt magyar garival. Telefonkönyvet nem töltöm fel, a wifin csak vendég, a rengeteg letöltött app jogosultágát rendszeresen megnyírbálom, így viszonylag kevés adatot tud ellopni.
A készülék gyárilag nem rootolt, és beépített védelme is van, amikben természetesen nem bízom, de ettől eltekintve hatalmas pozitív csalódás.
Nyár óta kb. 3-4 OTA frissítést kapott, elég gyors (a Z30 hoz képest, ami sebesség nekem bőven elég) , a böngészője gyakorlatilag mindenevő ( ellentétben a Z30 al, ami ma már szinte használhatatlan), az üzemideje lazán 10-12 óra aktív játék wifi vel, ami szülői felügyelettel jópár nap.
Magamnak biztosan nem vennék, mert nem biznám rá még a telefonkönyvem sem, de ezen kívül el kell ismerni kiváló minőségű és szolgáltatású készülék, emészthető áron.[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
Erdekes, hogy ezt senki sem teszteli, minden nemzekozi forum szinte csak a megjelenesekrol cikkezett eddig.
-
Renwick
őstag
válasz Polarstar #28 üzenetére
Sőt, van a BlackBerry Mobile-nak is saját európai webshopja, ahol szintén eurós MSRP-n vásárolhatsz. Ezek elég megbízható források, csak ugye ha gond van, akkor nem nagyon fogják magyarul felvenni a telefont, meg lehet, hogy nem fogják érteni a magyar nyelvű e-mailt.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
ripla
addikt
Itthon állítólag olyan 160 körül fog nyitni, ami egy vicc, sejtésem szerint ismét nálunk lesz a legdrágább. Ismételten kint lesz megvéve ez is, egy fillérrel sem vagyok hajlandó többet adni a hazai dögkeselyű kereskedőknek.
-
pit stop
addikt
Nem rossz ez, cégeknél optimális választás lehet.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Soleco
tag
Nagyon tetszetős telefon, csak az ára szállt el :\. Nyílván Blackberry, nem is várom el hogy Xiaomival meg a többi törzsgyökeres kínai budget telefonnal verjék le a föld alá az árakat, de azért jó lett volna 100.000 forint, illetve 350 euró környékén maradni.
Ennyit +ba nem fog fizetni egy átlag ember azért hogy BlackBerryt fogjon a kezében.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz Crafter32 #23 üzenetére
Nem csak gyartjak, hanem bitrokoljak is..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Crafter32
őstag
Egy teljesen kínai komcsi telefont hasonlítani a BB-hez elég vicces. (tudom azt is a kínaiak gyártják, mint ahogy mindent ebben a világban)
-
hsrasus
aktív tag
En sajnalom, h ekkora lett, mert kullemre tetszik kepek alapjan, az is bejon, h vizallo (korlatozottan), de a merete a Z10-hez kepest oriasi. Komolyan nem ertem, h miert nem lehet normalis meretben is kiadni telefont. Bar eloben meg majd megnezem, hatha meg tudok a merettel baratkozni, de attol tartok Samsung vagy Sony lesz igy a kovetkezo telefonom.
Btw nincs olyan oldal ahol megadom, h mekkora merethatar erdekel es megmutatja, h azon belul milyen telefonok vannak?
-
fene_vad
senior tag
ó jaj de félreérted.
amit leírtál annak jórészt pontosan az ellenkezője az igaz.
Nem hiszem hogy bármely xiomi vagy más android tulaj irigykedne, hogy ugyanazt a vasat feleannyiért megveszi.
És természetesen BB-n is van root, van brick, ha nem értesz hozzá és belebarmolsz... pont annyira mint bármilyen más androidnál.
ja es hekkelni kell ,hogy mukodjon minden . mert csupa felkesz termek : úgy érted, hogy van settings, ahol testreszabható? ennek a hiánya feature a BB-nél?
-
nagyúr
Mindenki nyugodjon meg! Lesz itthon is Motion!
Mobil Kingen is kint van Zozo oldala. Jön ám a játékos hamar. Ide is lehet sorba állni, nem csak a zapple bolthoz.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
mjani1172
addikt
Egész jó.
-
icezozo
addikt
milyen erdekes xiaomi tulajok irigykednek van is miert! mert ugye itt nincs root nem lehet teglasitani a keszuleket bezzeg egy halom xiaomi ma mar csak szek alatet mert rossz a bootloader rossz a rom es sorolhatnam.....
ja es hekkelni kell ,hogy mukodjon minden . mert csupa felkesz termek
[ Szerkesztve ]
http://qwankido.hu/
-
balaaazs
senior tag
Egyébként teszt lesz? És ha igen, mikortájt lehet rá számítani?
¯\_(ツ)_/¯
-
jUUh
addikt
Nem egy meggyőző ajánlat ez szerintem ennyiért...
Samsung Galaxy S23+
-
veterán
Kár,hogy vettem már másikat. Szolgáltatónál lehet majd kapni? Mert akkor rákeféltem.
Tetszik a cucc,mint mindig.HARLEY-DAVIDSON
-
fene_vad
senior tag
hmm vergődnek még?
kérek becsléseket, hogy mikor állnak bele a földbe végleg, én azt mondom, hogy jövőre Q2.
Még ha ez az irány jó is, 625 nagy akksival jó kombó, lásd Redmi Note 4 (feleannyiért). -
nagyúr
Itthon is kapható már.
És hál istennek mennek le az árak.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI Mobil
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest