Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyarka
aktív tag
-
agyarka
aktív tag
Probáltad már a Redmi Note 4 Global verziót? Nem úgy tűnik! Én tablet helyett vettem az egyik gyereknek, előbb- utóbb úgyis összetöri ( már 1x ezt is leejtette) akkor legalább vmi olcsóbb cucc legyen. 50e körül volt magyar garival. Telefonkönyvet nem töltöm fel, a wifin csak vendég, a rengeteg letöltött app jogosultágát rendszeresen megnyírbálom, így viszonylag kevés adatot tud ellopni.
A készülék gyárilag nem rootolt, és beépített védelme is van, amikben természetesen nem bízom, de ettől eltekintve hatalmas pozitív csalódás.
Nyár óta kb. 3-4 OTA frissítést kapott, elég gyors (a Z30 hoz képest, ami sebesség nekem bőven elég) , a böngészője gyakorlatilag mindenevő ( ellentétben a Z30 al, ami ma már szinte használhatatlan), az üzemideje lazán 10-12 óra aktív játék wifi vel, ami szülői felügyelettel jópár nap.
Magamnak biztosan nem vennék, mert nem biznám rá még a telefonkönyvem sem, de ezen kívül el kell ismerni kiváló minőségű és szolgáltatású készülék, emészthető áron.[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
Erdekes, hogy ezt senki sem teszteli, minden nemzekozi forum szinte csak a megjelenesekrol cikkezett eddig.
-
Renwick
őstag
-
ripla
addikt
Itthon állítólag olyan 160 körül fog nyitni, ami egy vicc, sejtésem szerint ismét nálunk lesz a legdrágább. Ismételten kint lesz megvéve ez is, egy fillérrel sem vagyok hajlandó többet adni a hazai dögkeselyű kereskedőknek.
-
pit stop
addikt
Nem rossz ez, cégeknél optimális választás lehet.
-
Soleco
tag
Nagyon tetszetős telefon, csak az ára szállt el :\. Nyílván Blackberry, nem is várom el hogy Xiaomival meg a többi törzsgyökeres kínai budget telefonnal verjék le a föld alá az árakat, de azért jó lett volna 100.000 forint, illetve 350 euró környékén maradni.
Ennyit +ba nem fog fizetni egy átlag ember azért hogy BlackBerryt fogjon a kezében.
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Egy teljesen kínai komcsi telefont hasonlítani a BB-hez elég vicces. (tudom azt is a kínaiak gyártják, mint ahogy mindent ebben a világban)
-
hsrasus
aktív tag
En sajnalom, h ekkora lett, mert kullemre tetszik kepek alapjan, az is bejon, h vizallo (korlatozottan), de a merete a Z10-hez kepest oriasi.
Komolyan nem ertem, h miert nem lehet normalis meretben is kiadni telefont.
Bar eloben meg majd megnezem, hatha meg tudok a merettel baratkozni, de attol tartok Samsung vagy Sony lesz igy a kovetkezo telefonom.
Btw nincs olyan oldal ahol megadom, h mekkora merethatar erdekel es megmutatja, h azon belul milyen telefonok vannak?
-
fene_vad
senior tag
ó jaj de félreérted.
amit leírtál annak jórészt pontosan az ellenkezője az igaz.
Nem hiszem hogy bármely xiomi vagy más android tulaj irigykedne, hogy ugyanazt a vasat feleannyiért megveszi.
És természetesen BB-n is van root, van brick, ha nem értesz hozzá és belebarmolsz... pont annyira mint bármilyen más androidnál.
ja es hekkelni kell ,hogy mukodjon minden . mert csupa felkesz termek : úgy érted, hogy van settings, ahol testreszabható? ennek a hiánya feature a BB-nél?
-
Mindenki nyugodjon meg! Lesz itthon is Motion!
Mobil Kingen is kint van Zozo oldala. Jön ám a játékos hamar. Ide is lehet sorba állni, nem csak a zapple bolthoz.
-
mjani1172
addikt
Egész jó.
-
icezozo
addikt
milyen erdekes
xiaomi tulajok irigykednek
van is miert! mert ugye itt nincs root nem lehet teglasitani a keszuleket bezzeg egy halom xiaomi ma mar csak szek alatet mert rossz a bootloader rossz a rom es sorolhatnam.....
ja es hekkelni kell ,hogy mukodjon minden . mert csupa felkesz termek
[ Szerkesztve ]
-
balaaazs
senior tag
Egyébként teszt lesz? És ha igen, mikortájt lehet rá számítani?
-
jUUh
addikt
Nem egy meggyőző ajánlat ez szerintem ennyiért...
-
Kár,hogy vettem már másikat. Szolgáltatónál lehet majd kapni? Mert akkor rákeféltem.
Tetszik a cucc,mint mindig. -
fene_vad
senior tag
hmm vergődnek még?
kérek becsléseket, hogy mikor állnak bele a földbe végleg, én azt mondom, hogy jövőre Q2.
Még ha ez az irány jó is, 625 nagy akksival jó kombó, lásd Redmi Note 4 (feleannyiért). -
Itthon is kapható már.
És hál istennek mennek le az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első vásárlók akár már ma megkaphatják a 469 eurós, üzemidőben kiemelkedőnek mondott készüléket.
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest