- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Háát igen mink csak paperon vagyunk az EU-ban,sjna,igaz holl is helyünk,Ázaiai Nép-nek,csoro Országa!
-
zippofcy
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
Ez nem neveltetés kérdése, hanem csak szimplán józan észé.
Az a "sok tízezer" munkavállaló pedig inkább media markt és saturnban van, webshopok többségei pedig haveri alapon mennek seftelések keretében.
De mondom, ha megteheted, vásároljál nyugodtan a Józsika kft-től, csak aztán nehogy hoppon maradj a gariztatásnál.
-
Youri
veterán
Nem tudom, hogy ez miért neveltetés kérdése... Egyszerűen egy populista marhaság, hogy jaj, jön a multi, és mindenki éhen hal. Persze, mert olyan rengeteg munkavállalóval bírnak a webshopok. Ha van is, be van jelentve minimálbérre, a maradékot meg kapja zsebbe, jobb esetben. De a legtöbb szimpla ÁFA csaló sefter, akik ebayről behozatják a cuccot, azt eladják 1000%-os felárral.
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, nem csak nekünk nem lehet. A németek vagy a franciák is csak az amazon.de, amazon.fr oldalon vásárolhatnak. Állítólag az akitől az Amazon csak belföldi piacra kapta meg a forgalmazási engedélyt. Ennyit az EU-ról és a termékek, szolgáltatások szabad áramlásának alapjogáról. (a kereskedőnek joga van bárhol kereskedni, a vásárlónak ezek szerint viszont nincs joga bárhol vásárolni)
-
Zirowe
nagyúr
Pont, hogy ezek nem munkavállalók, hanem seftelő "vállalkozók".
A kapitalizmus meg a szabad verseny erről szól.
Jó hogy mindjárt szomorú nem leszek, hogy majd lehet venni jobb termékeket olcsóbban.
De ha te majd utána továbbra is szart szeretnél venni drágán, az a te ügyed.
-
Természetesen, nem ezekről van szó.
Ha egy jól menő webshopod van, akkor lenne félnivalód.
Főleg, ha a portfólió részben vagy egészben megegyezik.
Persze ez is csak annak baj, aki ebből él.
Pár ezer (tízezer) munkavállaló, stb.Ezt nem rád értve:
Lényeg, hogy jöjjön a "nagy" nevű multi, hogy elmondhassam "Én, az Amazonról rendeltem".
Mert az menő. (Persze lenne pozitív hozadéka is) -
Youri
veterán
sosem értettem, hogy az üzletben miért lenne kifizetődő a nacionalizmus.... de úgy látszik az Amazon is kezdi felismerni, hogy a nagy vizeken túl is van föld
-
Zirowe
nagyúr
És az miért is lenne baj?
Jelenleg az itthoni wepshopok többsége úgy működik, hogy 0 készlet, 0 verseny, ha kell vmi a vevőnek, akkor megrendelik, miután ő leadta a rendelését.
Amikor voltak a nagy árfolyam hullámzások, akkor nemegyszer megesett, hogy a rendelés leadása után és a kiszállítás előtt emeltek árat.
Ez minden, csak nem komoly kereskedelem.Amazonnal végre megtanulnák mi az a komoly kereskedelem, nem pedig az, hogy minden surmó gondol vmit és a netes template 5perces kipofozása után máris van egy webshopja.
-
Ha jön, jópár webshop bezárhat
-
Valzor
aktív tag
Kindle Fire 2.0-át a magyarnak!
Reméljük hamarosan nálunk is elérhető lesz az AppStore!
-
Syrano
tag
Nyitási akció is van, jónéhány programot ingyenesen lehet letölteni. Elvileg. Németországban élek egy ideje, német telefonomra letöltöttem a bolt szoftverét, onnan le akartam tölteni az egyik ingyenes programot. Nem engedte mert az amazonon még a magyar bankszámlám van beállítva a rendelésekhez
Minek ellenőrizni a fizetési adatokat ha valami ingyenes? Vagy mégse ingyenes?
-
leslie_smith
aktív tag
Nem lesz rossz.Várjuk ezt is.
-
Zirowe
nagyúr
Kb eg yhónapja volt hír indexen, hogy amazon tervezi az itthoni terjeszkedést, inkább azt várom.
Amazon.hu
-
Tigerclaw
nagyúr
Akkor hiába jön az EU-ba továbbra is lesz country restriction, vagyis hivatalosan mi nem rendelhetjük majd meg és tartalmakat, appokat se vásárolhatunk ra itthoni címmel, bankkártyával?
-
kapeti07
senior tag
Szerintem az lenne nagy biznisz nekik, ha Kínában vagy Japánban meg tudnák vetni a lábaikat.
-
malnabokor
senior tag
Csak nagyvárosban lenne elérhető... (cím)? Vagy a később leírt országokban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest