- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Direkt túloztam, utalva arra, hogy bármiről lehet készíteni videonaplókat, meg hasonlókat. Ők tudják, hogy mit csináltak valójában, mi meg azt tudjuk, amit a marketingosztályon összeállítottak. Egyként nekem a Metro UI-ban csak az nem tetszik, hogy olyan tiritarka színeket kevernek össze, amik pl. a színtévesztést vizsgáló ábrákban használnak. Erős kéket, zöldet, narancsot használnak. Legalább passztelesebb lenne, vagy lennének témák összeillő színekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Gadgetfun #38 üzenetére
Azért az erősen gátolja a szabad versenyt, ha egy megtiltják egy vagy több termék forgalmazását több országban. Egyrészt a gyártónak benne van egy nagy összegbe és sok időbe a fejlesztés, másrészt benne van a pénz a már legyártott készülékekben, amiket nem tud eladni, szóval mondjuk fél évig nincs mit a piacra dobni, másrészt óriási veszteséget kell elkönyvelnie, amivel a piacon óriási hátrányt szenved el. A vásárlók szintén akadályozva vannak a szabad választásban.
Aztán ha összenézzük a két dolgot, szerintem sokkal több munka, pénz, fejlesztési idő és innováció van egy 3G-vel kapcsolatos szabadalomban, mint abban hogy azt mondják hogy senki sem gyárthat az enyémre hasonlító külalakú készüléket, mert én már lefoglaltam. Gondolj bele abba, hogy ilyen alapon mi történt volna az autóiparban az elmúlt száz évben. Minden gyártónak teljesen más irányba kellett volna elindulnia, de közben a súly, a merevség, szilárdság, légellenállás, anyag és gyártástechnológia, stb. mind mind korlátozza őket.
Ráadásul nincs olyan idióta, aki véletlenül samsung tabletet vett a boltban, pedig ipad-ot akart, csak olyan egyformák voltak, hogy összekeverte azokat, arról nem is beszélve, hogy a többség apple shopban, vagy netes apple shopban vásárol ipadot, ahol nem sok samsung termék van a polcon.
Mielőtt megkapom a magamét szólok, hogy iPad-om van és nagyon szeretem használni.
-
Tigerclaw
nagyúr
"Én a wp7 féle metro ui-ról olvasgattam. Nagyon sok munkába telt megalkotni minden apró részletével együtt. Pszichológusok segítségével folytak a fejlesztések és még sorolhatnám. Gondolom az ios dizájnját és a ui logikáját, beleértve a képernyő feloldást."
Egyrészt fogalmunk sincs, hogy tényleg így történt-e, hiszen messziről jött ember azt mond amit akar. Bármelyik nagy cég mondhatja, hogy neki sokcsillió dollárba került egy fejlesztés, 500 pszichológus, kibernetikus, ergonómus dolgozott rajta, persze közösen a NASA-val és több mint 10 ezren vettek részt a tesztelésben is, sőt felvitték az nemzetközi űrállomásra és tetszett az asztronautáknak.
Ebben egyébként csak azért kétkedek, mert a metro ui egy nagyon megosztó felület, amit legalább annyi embernek tetszik, ahány ember idegbajt kap tőle. Anno a story még úgy hangzott hogy az egyik microsoft fejlesztő munkába menet észrevette hogy milyen informatívak az információs táblák és ebből lett az ui, csak azt felejtették el, hogy azért informatív mert nincs 20 db összevissza színű tábla egy rakáson.
-
Tigerclaw
nagyúr
Hajrá. Össze kell fogni a fejlett országok kormányainak és felülvizsgálni az összes szabadalmat, majd törölni azokat amik nem hordoznak valódi innovációt, tehát egy egyszerű forma, szín, mozdulat, vagy tevékenység ne lehessen védett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Európai Bizottság vizsgálatot indított a szellemi tulajdonjogokkal való esetleges visszaélések gyanúja miatt.
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest