- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
#06658560 #24 üzenetére
Ezt tartom én is, mi is viszonylag elégedettek voltunk vele. A probléma többsége a tanái/TO hiányosságokból eredt. Ha valamit nem tudtak beállítani, akkor azt mondták, hogy "sz*r a rendszer". Ehhez képest mi gyönyörűen tudtuk használni.
Lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy most egy olyan generáció tanul, ami mindenhez segítséget vár?
De egyébként tényleg nem értem, hogy ha ~10 évvel ezelőtt működött rendesen, akkor most miért nem???
(#37) Crytec210: Most akkor a rendszerrel, vagy a felhasználókkal (tanárok) van a baj?
-
MaUser
addikt
válasz
#06658560 #16 üzenetére
Tavaly előtt végre megszabadultam doktori végével a Neptun-tól. Ilyen alap dolgok nem voltak: fizetés, tárgy életút és függőség, milestone-ok követése, szigorlatok előzményei, levelezés a tanárra, tárgy fórum a hallgatókkal, on-line help és kapcsolat az üzemeltetővel bug esetén. Ilyen "apróságok" BME esetén mentek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- DELL T40 EMC Szerver
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged