- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Tavaly előtt végre megszabadultam doktori végével a Neptun-tól. Ilyen alap dolgok nem voltak: fizetés, tárgy életút és függőség, milestone-ok követése, szigorlatok előzményei, levelezés a tanárra, tárgy fórum a hallgatókkal, on-line help és kapcsolat az üzemeltetővel bug esetén. Ilyen "apróságok" BME esetén mentek?
Fizetes, targy fuggosegek, milestoneok mennek rendesen BMEn.
Elvileg a tanarok is tudnak koruzenetet kuldeni a kurzusaikra feliratkozott hallgatoknak, viszont visszafele ha jol remlik, nem tudsz a tanarnak irni.Hmm, most hallgatokent is mukodik a koruzenet ablak, kivalasztottam csak magamat, majd legvegen kaptam egy ilyet:
Egyebkent meg itt a BME Neptun doksija.
-
törölt tag
Online help és kapcsolat az üzemeltetővel nem tudom, mert az egyetlen alkalom, amikor igénybe kellett vennem, akkor azt jelentette, hogy felsétáltam egy emeletet az épületben, fórum nem volt, akkoriban mindent el tudtunk intézni fórum nélkül, a többi ment. mint írtam, kapcsolat az oktatóval megvolt, kaptam tőle üzenetet. 1999-2000-es tanév első szemeszterében. Függőségeket tökéletesen mutatott, kezelt, nem engedett több időpontra feljelentkezni, előzmények, fizetés, minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged