- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Oké hogy inaktívak is játszanak de ilyen arányban kerültek a kalapba nekem ezt nem veszi be a gyomrom de úgy látom szélmalom harc van kibontakozóba így hagyom a fenébe
Következő nyeremény játékon a szabályokat betartva fogok játszani és akit ismerek(nagy a család) az is
(#189) Kalandor
Oké , de ha lehet annyi javaslatom hogy következő játéknál, a játék zárása előtt megkelne adni a postázási címet így esetleg meggondolná a csaló(mert biztos van) hogy mi van ha kétszer nyer ugyanarra a címre nyer(#192) rt06
Írás és a tett nem ugyanaz, és nem kijátszás hanem a szabályok adta lehetőség amivel vagy él az ember vagy nem , eddig meg se fordult a fejembe, de ezután ki tudja...Na viszlát, mindenkinek sok szerencsét a sorsoláson
-
bul07
nagyúr
válasz
localhost #181 üzenetére
Nálam az verte ki a biztosítékot hogy idézem magamat:
142 jó megfejtő volt és ebből 84 olyan ember van hogy regisztrálása óta 20 fórumbeli hozzászólása nem volt (új regisztráló 20-nál kevesebb van, a többi több száz napos)Menyi annak az esélye hogy nem aktív tagok ilyen arányban észreveszik a játékot, jöhetne egy statisztikus aki a PH lapcsalás regisztrált aktív tagjai(heti min 1-2 hozzászólástól) alapján kiszámolna hogy menyi a valószínűsége hogy ilyen arányban olyanok kerülnek a kalapba akik szinte csak olvasnak
(#183) rt06
Új regisztrálókról szó se eset részemről , mert újak azok újak , de 1000nap alatt nincs annyi véleménye hogy hússzor hozzászóljon valamihez hát -
bul07
nagyúr
Ezzel csak az a gond hogy nem a nagyija viszi el hanem ő más nevében, szerinted a nagyit érdekli egy IT Factory képzés
Például ez olyan mintha ingyen osztanák a dobozos tejet, én meg beállítanék a sorba tíz olyan embert aki vagy allergiás a tejre vagy nem szereti és úgyis az enyém lesz , viszont a később sorabálóknak így nem jutnaDe mindegy is , ha ez kell következő játékba nekem is részt vehet a családom többi tagja sőt a kutyám is olyan értelmes hogy az ő nevében is játszok meg a fél szomszédság is szereti a játékokat és nekik nincs gépük így itt nálam egy gépről fogjuk kitölteni a tesztet, ja és a fél utca is jön, persze a következő játékig csal olvasó státuszba lesznek , amúgy sincs számítógépük(ez csak irónia lenne)
-
bul07
nagyúr
Akkor én is írhatom rád hogy ... szánalmas
Akkor is írtam volna ha nem vagyok benne a kalapba , persze akkor meg az lett volna mert nem vagyok benne
Engem a nem tiszta játék ami zavar , és ha észreveteted a friss regeseket szóba se hoztam
Nekem azzal van a fő bajom hogy 1000napnál is régebben regisztrált és nincs 20 hozzászólása , de nyereményjátékot megtalálja miközben több 10.000 aktív fórumozó nem -
bul07
nagyúr
Én a nyerés szót sehol nem hoztam fel, nem érdekel ha nem nyerek, de nem álltam meg szó nélkül a nyilvánvaló csalás tényét, mert aki józanul nézi meg a számokat látja hogy nagyon nincs rendben
Azért elhiheted ha a címet kellene megadni akkor egyből jobban meggondolná hogy érdemes e vele foglalkozni
Sőt olyat is lehetne hogy a rang egy szorzó lenne minél magasabb rangba van valakinek annál többször szerepel a neve a kalapba , de nyerni csak egyszer nyerhetne
És lehet itt jönni hogy a rang semmi pedig nem így van mert ha nem lennének aktív fórumozók akkor mi értelme lenne az egésznek , esetleges segítség kérésekre nem válaszolna senki(#136) jerry311
Címnél nem véletlenűl írtam postázásitUgye család esetén egy cím lenne akkor jöhetne az aktivitás mérése
(#138) Nivosus
Nem mintha nem hinnék neked
De pl te 147 hete regisztráltál van 23 fórumbeli hozzászólásod , a PH lapcsaládba heti több 100 hír kerül ki és innen nem folytatom
Jé és ide nem csak smiley-t toltál(#142) MacCaine
És hogy tudnák kiszűrni, mert az ip alapján nem igen(naponta többször is változik az ip cím nekem is) , és még gép alapján se lehetne egyértelműen mert akkor meg azzal jönnének hogy egy gépet használnak többenNa mindegy nem álltam meg hogy szóvá ne tegyem de részemről lezárva (ezzel kapcsoltba ide többen nem írok)
-
bul07
nagyúr
válasz
Dark Archon #119 üzenetére
Tudod egyeseknek ilyenkor is dolgozni kell és nem jókedvükben töltik otthon a hosszú hátvégéket is , én pl szombaton meg elsején is 24óráztam
Innen mindenkinek főleg a Moderátoroknak szól
Nekem szerintem ez volt az utolsó játék amin részt vettem (és aki szóba hozza nekem le fogom beszélni hogy játsszon)
142 jó megfejtő volt és ebből 84 olyan ember van hogy regisztrálása óta 20 fórumbeli hozzászólása nem volt (új regisztráló 20-nál kevesebb van, a többi több száz napos)Én egy az egybe kijelentem hogy sok csaló van a játékba aki másod harmad sőt negyed reggel is részt vett a játékba
Több tízezer felhasználója van a PH lapcsaládnak és akkor a nyereményjátékon a jó megfejtést megadók közül több mint 50%-lék inaktív játékos. Na ne vicceljünk márValami azonosítást berakhatnátok már végre a játékba hogy kiszűrjétek a csalókat
-
bul07
nagyúr
Köszönöm a játékot
Kalap itt is3-as kérdés könnyű volt mert C válaszon kívül mind kizárja akár egy Windows gép használatát, ami valljuk be lehetetlen
A 8-as kérdéshez elég volt csak megnézni a wiki oldalát, onnan egy idézet :
"the security of this cipher is ... close to zero"Azért remélem nem egy hetes regek, vagy inaktív tagok akik több év alatt pár tíz hozzászólást se tudnak összeszedni nyerik meg az értékes dolgokat
Amúgy van infó hányan játszottak és menyi helyes megfejtő volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Kuponkunyeráló
- Azonnali játékos kérdések órája
- E-roller topik
- EAFC 25
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged