- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
buvartacsko #26 üzenetére
Nem, de magamban ezt gondolom. Rád sem mondtam még, igaz?
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
buvartacsko #24 üzenetére
"Kifejtheted hogy miért szánalmas az a rendszer aki próbál valamit bemutatni egyszerűen az embereknek?"
Ha egyszerűen elmondaná, nem is lenne vele gond. És mi az hogy rendszer? Szóval nem egy ember volt a videón? Ahá! Akkor ezért tűnt úgy, mint ha az előre leírt szöveget próbálná jópofi üzemmódban előadni!
"Ha valaki egy kicsit is szórakoztató akar lenni, már egyből szánalmas..."
Ez a baj, hogy csak akar lenni, de nem megy neki, nem az. Inkább ne erőltetné.
De nem értem miért véded ennyire? Ha neked tetszik, akkor nézzed, ha még annál is jobban tetszik, menj hozzá.
Ízlések és pofonok. Én sem állok neki a Jóbarátok mellett kampányolni azért, mert szerinted nem is olyan szórakoztató. Ha nem, hát nem. Attól még nekem bejön... illetve bejött, mert manapság már nem érdekel; túl sokszor láttam a sorozatot és fejből vágom előre a poénokat.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
buvartacsko #22 üzenetére
Ha többször le lett írva, akkor azért csak lehet benne valami...
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
buvartacsko #19 üzenetére
Ebben tévedsz. Ha viccelődésről van szó és a sorozatokat említetted, akkor nézz meg például egy Így jártam anyátokkal, vagy Jóbarátok epizódot valahonnan a széria közepéről úgy, hogy még sosem láttad a többit. Vagy mutasd meg másnak. Vicces lesz, garantálom, pedig a részek valamelyest egymásra épülnek, folytatásosak. Ellenben ez a srác abszolút nem humoros szerintem. Olyannyira, hogy a legcsekélyebb mértékben sem lettem kíváncsi a korábbi "remekműveire" sem. Ettől persze neked még lehet hogy bejön a humora és elképzelhető, hogy csak én vagyok túl öreg hozzá, de kerek-perec, szerintem úgy ahogy van szánalmas.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
buvartacsko #16 üzenetére
Ez nem humoros, hanem szánalmas. Nagyon erőlteti a srác, de valahogy nem megy neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZEN.com
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Kerékpársportok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest