Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Hirdetés: 500+ KÉSZLETEN 8Pin to 2x6+2Pin Y kábel - 20cm
RiserMan értékelést adott Zelozoli számára:
Köszönöm a visszajelzésed. Sajnálom, hogy neked ez jött le belőle.
Zelozoli értékelést adott RiserMan számára:
A megrendelt termékek megjöttek, a webshopon keresztül kellett megrendelnem. Megadott összeghatár felett ajándék bekapcsológombot kapunk (500 Ft értékű grátisz), viszont nem kaptam meg a csomaggal, amit rendeltem, ezért írtam is emailt (hiszen pont azért nem rendeltem meg külön, mert az volt jelezve, hogy grátisz megkapom), erre a következő visszajelzést kaptam, szó szerint idézve: "Legjobb emlékeim szerint belekerült a csomagban. De ezen az 500Ft-on ne múljon, a megadott számlázási címre feladok egyet levélként." - egyfelől ez nekem úgy jön le, hogy azt gondolja hazudok egy 500 Ft-os dologról (miközben közel 20k-ért rendeltem), másfelől pedig a megszánás, hogy még milyen nagylelkű. Elég lett volna annyi, hogy "Elnézést a hibáért, ha feladok egyet levélként az rendben lenne?" és máris egy hatalmas zöld mosolygós fejet adnék és nem kesert éreznék, amiért azt hiszi rólam, hogy olyan pitiáner dologról hazudok, mint egy ilyen értékű gomb.
A megrendelt termékek rendben voltak, így nem érzem reálisnak, hogy negatívat adjak, de az élmény és a hozzáállás hagy némi kívánni valót maga után.
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
Aktív témák
-
Zelozoli
újonc
Alapvetően nem értem, hogy miért kaptam semleges visszajelzést, hiszen a webshopból megrendeltem és kifizettem, átvettem a termékeket, nem tudom mi többet tudtam volna tenni. Ez inkább tűnik egy bosszú semlegesnek, tovább erősítve a felvetésemet, hogy 0 ügyfélközpontúság.
Aktív témák
- Külpolitika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobilinternet
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2024: Több új okosotthonos eszközt is hozott az Aquara
- Drón topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen