Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Hirdetés: iPhone üvegcsere hibátlan LCD esetén- iPro Buda 11. kerület Bocskai út 23-25.
iPro Buda
értékelést adott
rumos XIII
számára:
rumos XIII
értékelést adott
iPro Buda
számára:
Sajnos nekem rossz tapasztaltaim vannak. Egy Iphone 8-at vittem elsőlapi üvegcserére, mert be volt repedve. Miután kézhez kaptam a készüléket, észrevettem, hogy ha akármilyen appban hívásban beszélek, akkor nem működik a mikrofonja, illetve hogy ha a hívást kihangosítom, akkor sem. Emellet az volt a probléma, hogy jobb felül lötyögött a kijelző.
Jeleztem a problémámat a szervíznek, a lötyögést megoldották, viszont a mikrofonra azt mondták, hogy nem garanciális probléma, valószinűleg beázhatott. Ami lehetetlen, mert víz közelben nem volt a telefon, illetve mielőtt elvittem volna az üvegcserére, működött a mikrofon is, teams meetingeken vettem részt vele, sajnos most már nem tehetem. Felajánlották, hogy listaáron elvégezhnek egy ózonos tisztítást, de 50-50, hogy sikerül, illetve lehet, hogy még a telefon roszabb is lesz.
Összegezve mielőtt szervízeltettem náluk, volt egy remekül működött, de repedt üvegű készülékem, szervízelés után lett egy csodaszép készülékem, amivel nem tudok meetingeken résztvenni, mert az a mikrofon nem működik.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- További aktív témák...
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest