- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Bluegene #149 üzenetére
Bízom benne hogy nem komolyan kérdezted
Az első smile erre enged következtetni, de a falba fejelős, már megingatot cseppet! A zeneszerkesztést kihagytad,,,azt meg már a "ceruzámmal" csinálom mert én olyan ügyes vagyok...de ha ez nem volna elég van még a lábamon is 10 ujjam, szimultán mindet tudom használni egyszerre...durvábban nyomom a multitaskot mint a windows....remélem hogy ennél értelmesebb választ nem vártál
fgordon: Thx
üdv
twine -
twine
veterán
.....kicsi a rakáááááás!!!!
nekem is rá kell ugranom.....
Szóval,1mag,2mag,4mag......eddig ugy láttam mindenki csak a teljesitményen lovagolt....
de a windows multitask.....én két magnál kezdtem el ezt érezni 486Dx2/66 óta....aztán igazán 4 magnál teljesedett ki ez az érzés......sok-sok ablak, sok-sok munkafolyamattal,,,időt spórolok vele....két magnál még nem volt ekkora a szabadság....videót,zenét vágok, képet szerkesztek....majd el felejtettem,,,még játszom is....Kinek a pap, kinek a lánya....van aki kihasználja, és van aki nem,,,,én azért vettem mert KI TUDOM használni....talán többen is irták hogy nincs értelme a négy magnak....tévedtek...legfeljebb nekik nincs értelme megvenni....
Egyébként meg jó hogy van már ilyen proci is....örülök neki... Up az órajelekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest