- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekex
tag
Akit érint: Megint van Asrock P67 Pro3 az ájpoban.
-
Sajnos Asrockról semmi hír nincs.
Én is azt várom már nagyon, de a végén lehet hogy mégis csak Asus lesz. -
CyDoN
senior tag
válasz
Sixkiller6 #65 üzenetére
hát én se tudnék dönteni
nálam az ár a meghatározó
-
andrush_g
csendes tag
válasz
Sixkiller6 #65 üzenetére
Egy cipőben járunk, én várok, minden tetszen ennyi lóvéért. Ezt az egy két hetet csak kibírom valahogy
Ez a microATX feeling nekem nem jön be (egyébként gigával nincs bajom)
-
andrush_g
csendes tag
Ez hamar megjött:
[link] -
CyDoN
senior tag
nah jövő hétre megjön az első kanyar B3-as stepping szállítmány
Szép volt MSI
-
Foo
tag
bazira kíváncsi vagyok, hogy eddig hány milcsit szórtak el erre az "aprócska hibára". meg az is érdekelne, hogy kifizettetik-e a vásárlókkal ezt később ilyen vagy olyan formában... mert akkor máris megelőlegeznék egy bazinagy szendibridzs buktát...
-
Angel1981
veterán
"Nagyon fontos megjegyezni, hogy a vállalat a hibátlan termékeket a (B3) jelzéssel különbözteti meg a hibásaktól, vagyis a vásárlás előtt érdemes a termék pontos típusát ellenőrizni."
Remélem, ezt a politikát többi gyártó is átveszi.
-
Fr3eWar
őstag
Iszonyat mit ki nem bírnak már ezek a lapok. Simán van rajta 2x8pin + 1x6pin tápcsati. Laza 60-70 amper rohangászik rajta ha mindenféle kártyával megtömjük?
-
Boxi88
őstag
Elég gyorsan sikerült kijavítani a hibát, dicséretes ahogyan a hozzáállásuk is.
-
Taranti
senior tag
Én csak azt nem értem, miért a csúcskategóriában hozzák először a javítást. Valszeg a többséget a megfizethető kategória jobban érdekelné, ráadásul nem is vadiúj chipsetről van szó.
-
subaruwrc
félisten
válasz
#19617792 #44 üzenetére
ilyen teszt nem volt
evga classified volt 5970 +5870 +5870 felállásban
Himym
ez az 1-5 slot lényegében 1 slot kihagyást jelent, 3 slot hosszú sli hidam meg nekem is van ..
crossfire is, szóval ne fikázzunk már fennhangon állandóan...
nem egy buta megoldás , mivel így legalább van hely a két kártya között a szellőzésre ... -
törölt tag
válasz
hackeeeee #39 üzenetére
Hát, mikor subaruék bencheltek három 5870-et, egy szénné húzott i7-870, egy P55-GD80-ban, kevés volt a VGA-knak a 8x+8x+4x... Amúgy átlagban nincs nagy különbség, de a min fps megsínyli a 8x sávot, nagy VGA-knál. Egy normál, 5770 CFX nem "sérül" annyira tőle.
(#43) Himmym: Mondjuk az SB procija nem ad annyi sávot, szóval szerezni kell valahonnan még, ezt a Lucid Hydra chip megoldja, kérdés, hogy melyik chip. Tuti, hogy LT24102, mert annak van x16 + 2x x8 kiosztása.
subaruwrc: Akkor kevertem valamivel.
-
mghltm
addikt
miert ne?
"the future is fusion"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Flexibilisből sincs ilyen hosszú?
Mondjuk mondom, nem tudom, hogy ez mennyire valóságos, de sztem az lehet, mert, itt a bal oldali, az elég hosszú. Bár az Asus ugye, majd lehet csinál ilyet az MSI is.
Annyira nem gáz, sok teszt bebizonyította már, hogy nincs egetverő nagy különbség a 16-8* között.
-
Himym
senior tag
-
És ha sok ilyet összekötünk, akkor lesz a Big Gang Bang Marshall?
-
tomic
addikt
Ezeken már az újfajta bios lesz?
-
-
törölt tag
"Amúgy mit jelent a 3trémárk pontvadászat? "
Ami a neve is, 3trémárkban a lehető legtöbb pontot elérni. Sok értelme nincs otthoni felhasználásnál, csak szeretik erre verni. Viszont versenyszinten rendben van, ehhez nem csak erős hardver kell, hanem extrém tuning, ami tehetséget igényel...
Amúgy van olyan játék, aminek 3 VGA kell, illetve ha GPU-kra bízzuk a számításokat, pl. render, folding, stb. ott 1 VGA is többet ér akármelyik procinál. -
lujó55
addikt
Pfff, látom hozzád is szótár kell, pedig annyira nem érzem öregnek magamat...Szóval mégegyszer: minek kell a 3 VGA? Ha bonyolult így, akkor másik oldalról: milyen programhoz kell 3 VGA? Mert gondolom az egyet jelent 3 megjelenítővel...
Amúgy mit jelent a 3trémárk pontvadászat? -
Jester01
veterán
Na igen, de mint másik topikban már kérdeztem, ha manapság úgyis majd' minden videókártya dupla slotos, akkor miért nem csinálnak már nagyobb helyet a slotok között? Vagy van már ilyesmi?
Nekem pl. 3 PCI + 3 PCIe csatlakozós alaplapom van, jelenleg a 3 PCI foglalt is, ráadásul olyan szerencsétlen elosztásban, hogy nem tudok betenni egy dupla slotos videókártyát anélkül, hogy valamelyik PCI slotot fel nem szabadítanám.
-
törölt tag
PCI-E x1 minek, amikor van x16?
x16-ban megy az x1...
(#6) CsendesMark: LOL. Konkrétan a csúcskategóriát leszámítva az MSi jobb, logikusabb (azaz nem csicsavadász és useless-feature-full) lapokat csinál mint az Asus és Gigabyte... Ha épkézláb lap kell valakinek és nem Asus / Gigabyte fan (vagy fantroll), lehetőleg nem drágán, akkor első körben ASRock és MSI lapot mutatok az illetőnek.
-
törölt tag
Tudom, hogy nem nagy cucc, de szerintem ideje lenne már a dobozon látható logók között az ATi logót AMD-sre frissíteni, nem? Hiszen vadonatúj termékekről van szó.
-
Devid_81
félisten
Minek rá ennyi PCI-e?
-
D.Orion
veterán
ám a 3.0-s USB portok száma tízre csökkent, és a 2.0-s interfészből is tíz található az alaplapon.
Igen? 20db USB van az alaplapon?
Ezt szerintem bazi gyorsan fogalmazzátok át.
-
CyDoN
senior tag
szuper kis mbo ezek,,,MSI legalább pörög, hogy gyorsan kiszolgálja a véglényeket!
-
Talán végre jó lesz?
-
subaruwrc
félisten
válasz
CsendesMark #6 üzenetére
miért is kell kelteni a flamet?
volt már tapasztalatod esetleg az új msi cuccokkal, vagy csak megszokásból fikázod ?
-
DeadBullet
tag
Nekem mar 2005 oktobere ota teljesit szolgalatot egy MSI alaplap hibatlanul. A legkozelebbi alaplapom is eselyes, hogy msi lesz.
-
tomic
addikt
Ha elmegy a hétvégén a mostani konfigom akkor valószínűleg msi lesz a következő lapom.
-
Hatvan9
senior tag
Na, végre valami érdemleges.
-
Oliverda
titán
válasz
CsendesMark #6 üzenetére
Érkezőben a hibátlan P67-es alaplapok
A chipset-re utalt a hibátlan jelző.
Amúgy szvsz az MSI még mindig hibátlanabb jelenleg, mint a tucat Asus, ami az utóbbi időben egyre csak rosszabb lett sajnos.
-
Srodney
senior tag
válasz
CsendesMark #6 üzenetére
ez jó volt,háát igen!
-
helkis
veterán
mindenki ezt a military classt nyomatja?
hello kitty class miért nincs..
-
CsendesMark
aktív tag
MSI és hibátlan? na persze
-
Franklin
addikt
8 db PCI-EX!!!
Mellé már nem is fért se PCI, se 1x PCI-Ex. Brutál cucc :-)
-
Black Dragon
addikt
Azért pofás kis lapok
-
BiP
nagyúr
Ha van olyan (még rossz chipes) alaplap, amin nem 2, hanem min.4 sata3 port van, nem is érdekelne a hiba.
-
S*Tom*
aktív tag
A boltosok meg bebolondulnak a sok B3-mas vagy sem telefon miatt.
MSI Big Bang-Marshal (B3) nagyon brutál. -
atti_2010
nagyúr
Egyre kopaszabbak az alaplapok, a gyártók meg sírnak hogy árat kellene emelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest