Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
kíváncsian várom én is az infókat miben fog különbözni a Fold 3 a 2-höz képest, de gondolom nem sok mindenben, max csiszolnak kicsit a töltés sebességén, egy kis kamera "ráncfelvarrás" lesz és goo...
szerintem a Fold 2 már így is letehetőségekhez mérten nagyon is rendben van -
francz'70
senior tag
Sok a kérdőjel, de nagyon úgy néz ki, hogy a note-ot a z-fold viszi tovább (mondjuk ez lenne a logikus). Az s szériánál (S21U) nem integrált a toll, csak ez a tokkal való bohóckodás van, ami azért így nem váltja ki teljesen.
Kíváncsian várom én is, hogy lesz-e még egy utolsó klasszikus note, mert ha mégsem, akkor gyűjtögethetek a z fold3-ravagy marad a N10+ tovább, amit éppen nem is bánok mivel tökéletes.
(...csak hát az újdonság, ugye -
Mexildos
aktív tag
Ősszel akkor már csak Z Fold 3 lesz? Végül a Note szériából nem lesz több? Olyan cikkeket olvastam, hogy idén még lesz egy utolsó? Végül megmarad a sorozat vagy törlésre kerül vagy már került és az S21 amibe beleolvad?
-
Postas99
őstag
Zack "Rontó Pál" szerint minden telefon hajlítható csak megfelelő erő kell hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Ingatlanos topic!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest