- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
molnartibor #17 üzenetére
A linked nem működik, de itt rákeresve már mutatja a Plex klienst. Én a TV-n is rákerestem (LF652V egyébként) és nem dobta ki, meg a Plex saját weboldala sem listázza a WebOS verziót.
Érdekes. Majd ha hazaérek kipróbálom.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
molnartibor #14 üzenetére
Hivatalos Plex kliens nincs (tudtommal) csak garázsfejlesztések (pl: XPlay). De ha tudsz hivatalos klienshez linket, ne tartsd magadban.
WebOS 2.0 van nekem is egyébként egy alig pár hónapos tévén.
-
Stauffenberg
nagyúr
Problémát éppen nem okoz, de ha már van egy okostévéd, nem rossz dolog kihasználni azt. WebOS-re is elég siralmas az applikáció felhozatal, van persze Netflix, Spotify, Youtube meg egy sor fontos dolog, de például nincs dedikált Serviio vagy Plex kliens, pedig állat lenne. A WebOS saját médiaszerver megoldása (Smart Share) egy kula.
Pont a streaming szolgáltatások natív támogatása az egyik legjobb dolog az okostévében.
-
Stauffenberg
nagyúr
Egy próbát simán megér. Bár a játékfelhozatal messze nem ér annyit, amennyiért az ember hosszabb távon is szívesen előfizet, főleg úgy, hogy az előfizetés mellé járó Hulu hozzáférés aligha jár itt is.
De egy 30 napos trial szerintem simán beadható, aztán meglátjuk mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest