Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Jaa, hogy arra gondolsz...
az nálam szándékos "játék" a névvel, kicsit olyan, mint a hippolyt-hippodrom esetében...és pontosan ezért hol így, hol úgy írom.Emprise
Ki itt a nyelvtannáci és ki sértődött meg?
Tudod, a tudatlanság nem mentesít.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Emprise
tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Amikor a nyelvtannáci megsértődik

-
blattida
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
A mondat eleji kisbetűd nagyobb hiba, mint a razor kisbetűs írása...azt szinte mindenki tudja, hogy a razer nagybetűvel írandó (én is tudom, tőled függetlenül), de azt már kevesebben, hogy az úgyhogy a legtöbb esetben egybe írandó, hacsak nem úgy, hogy nem...
-
törölt tag
azért elég meredek kijelentés hogy a 2x12 watt szokatlan teljesítmény😂😂😂 a canton bluetooth hangszórója 60 wattot tud, a denon envaya is akörül, csak azok legalàbb ki is néznek valahogyan
-
blattida
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Ezek szerint nem jött át a lényeg: van egy durva nyelvtani hibát tartalmazó nyilvános cikk, amire én felhívtam a figyelmet. Az, hogy én szándékosan nem írtam nagybetűvel a razor-t, ez a fenti tényen semmit sem változtat.
Ám az is jól látszik, hogy nem teszel mást, mint kötözködsz. -
blattida
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Látom, hogy a lényeg, Neked, átment. Tehát egy weboldal cikkének címében lévő névelő hiánya nem számít.
Ha meg ezt ennyire komolyan veszed, akkor mondatot ne kezdj kisbetűvel. -
-
blattida
nagyúr
Légyszi, tegyétek be az "a" névelőt a címben a razor elé, mert jelenleg nincs ott és így hibás.
-
Scholes9
nagyúr
"Kicsit" drága lesz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgy hogy hidd el, átjött a lényeg.