- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Ezt az értelmetlen átlátszó flipet már elfelejthetnék a motonál.
Vagy árulja már el valaki, hogy ez mire jó?► més que un club ◄
-
Ricardo
titán
A motorola egy két készülékét nagyon eltalálja. A gond az hogy ezek hivatalosan nem jönnek hozzánk. Anno A1000-et akartam de nem volt rá magyar nyelv és mivel hivatalosan nem lehetett kapni így a garancia is kérdéses volt.
-
sanzi89
addikt
Hát, szerintem beszarás milyen jól néz ki.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
rOwLeY
őstag
Nah de jó, hogy azon megy a vita, hogy mmi a francért ilyen frankó kijelző...pff esküszöm ha Samsung lenne akkor most az menne huhh de király vááoo
-
Blue@X
senior tag
-
gandrus
tag
válasz #16820480 #13 üzenetére
Nem vagyok ismerős e téren, úgyhogy köszönöm az információt! Igazán érdekes, jópofa dolgok, amiket leírtál. (Az ára, és az, hogy itt nem forgalmazzák nem zavar engem, mert nekem nem kéne, mivel más az ízlésem, de attól még elismerem, hogy jó kis telefon ez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ha nem vagy ismerős a ming szériás motorolákkal, akkor elmondom, hogy az nem csak simán egy kijelzővédő, az a flip része, és abban van a hangszóró is (a moto logó az tulajdonképpen). ráadásul az újabb ilyen telóknál a fedlap külső fele is érintésérzékeny, így lehet valamennyire becsukva is irányítani. elég sok érdekes okosság van ezekben a telókban, csak sajna drágák, meg nálunk hivatalosan nem forgalmazzák...
-
bwoay
nagyúr
gandrus:
kicsit vastag, 19 mm, egyébként nekem is tetszik,
bár nem vagyok híve az érintőkijelzős telefonoknak.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
gandrus
tag
Persze attól függetlenül, hogy feleslegesnek tartok ekkora felbontású kijelzőt, még tetszik ez a telefon a leírtak alapján. A kamera felbontása se rossz, tv vevő is van benne, sztereó bluetooth, 3,5 mm-es fülhallgató csati, ezek nem rossz dolgok. Meg ahogy látom, a kijelzőt is védi egy átlátszó fedél, ami szintén nem egy rossz dolog.
[ Szerkesztve ]
-
gandrus
tag
Ez igaz, HD filmekhez... Mobilra (2,8"-on) mihez használod ki a 480x800 pixelt? Persze az emberek különbözőek, és van akinek semmi sem elég, de nem tudom elképzelni, hogy egy átlagembernek minek ilyen magas felbontás ilyen kis mérethez. És láthatólag nem vagyok egyedül a véleményemmel.
[ Szerkesztve ]
-
sien
aktív tag
nekem kellene. nagyon tetszetős. kár hogy motorola
-
AS
félisten
2.8 collos 480*800 as kijelzőnek nincs értelme...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
törölt tag
hű, ez jó lett kár, hogy koreába megy, simán elférne az európai piacon is. bár valószínű jó drága lesz sajna, ahogy a többi ilyen moto
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest