Hirdetés
- Magisk
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Ezt az értelmetlen átlátszó flipet már elfelejthetnék a motonál.
Vagy árulja már el valaki, hogy ez mire jó? -
Ricardo
titán
A motorola egy két készülékét nagyon eltalálja. A gond az hogy ezek hivatalosan nem jönnek hozzánk. Anno A1000-et akartam de nem volt rá magyar nyelv és mivel hivatalosan nem lehetett kapni így a garancia is kérdéses volt.
-
sanzi89
addikt
Hát, szerintem beszarás milyen jól néz ki.
-
rOwLeY
őstag
Nah de jó, hogy azon megy a vita, hogy mmi a francért ilyen frankó kijelző...pff esküszöm ha Samsung lenne akkor most az menne huhh de király vááoo
-
Blue@X
senior tag
-
gandrus
tag
-
törölt tag
ha nem vagy ismerős a ming szériás motorolákkal, akkor elmondom, hogy az nem csak simán egy kijelzővédő, az a flip része, és abban van a hangszóró is (a moto logó az tulajdonképpen). ráadásul az újabb ilyen telóknál a fedlap külső fele is érintésérzékeny, így lehet valamennyire becsukva is irányítani. elég sok érdekes okosság van ezekben a telókban, csak sajna drágák, meg nálunk hivatalosan nem forgalmazzák...
-
bwoay
nagyúr
gandrus:
kicsit vastag, 19 mm, egyébként nekem is tetszik,
bár nem vagyok híve az érintőkijelzős telefonoknak. -
gandrus
tag
Persze attól függetlenül, hogy feleslegesnek tartok ekkora felbontású kijelzőt, még tetszik ez a telefon a leírtak alapján. A kamera felbontása se rossz, tv vevő is van benne, sztereó bluetooth, 3,5 mm-es fülhallgató csati, ezek nem rossz dolgok. Meg ahogy látom, a kijelzőt is védi egy átlátszó fedél, ami szintén nem egy rossz dolog.
-
gandrus
tag
Ez igaz, HD filmekhez... Mobilra (2,8"-on) mihez használod ki a 480x800 pixelt? Persze az emberek különbözőek, és van akinek semmi sem elég, de nem tudom elképzelni, hogy egy átlagembernek minek ilyen magas felbontás ilyen kis mérethez. És láthatólag nem vagyok egyedül a véleményemmel.
-
sien
aktív tag
nekem kellene. nagyon tetszetős. kár hogy motorola
-
AS
félisten
2.8 collos 480*800 as kijelzőnek nincs értelme...
-
törölt tag
hű, ez jó lett
kár, hogy koreába megy, simán elférne az európai piacon is. bár valószínű jó drága lesz sajna, ahogy a többi ilyen moto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Motorola MING dinasztiájának legújabb leszármazottja már 800x480 képpontos érintőkijelzőt kapott.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Magisk
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Yettel topik
- Milyen széket vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Proxmox VE
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest