- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramones72
friss újonc
Szia, én most gondolkodom ebben, de nem nagyon találtam még hozzászolasokat. Nekem jelenleg egy tlc 8111 van de nekem az kevés, nincs mélynyomó, meg nagy a nappali+tv. Kérdésem nem torzít? Brutal a hang? Mert a képen elég nagy a mélynyomó. Légyszíves írj tapasztalatot mit vettél észre használat során. Érdemes beruhazni rá? Üdv. Zolee
-
Skynet258
veterán
Én is utólag találtam ezt meg, szóval a marketing engem sem talált meg, csak próbálgattam pár TCL cuccot - és bár ár/érték arányban meglepően jók, végül én is ezt vettem meg. Az előző LG-nél nálam is a robbanásnál első mozdulat volt a táv, aztán lehetett visszahangosítani a párbeszédnél, baromi unalmas volt már. Ennél meg semmi, a párbeszéd is tök jól érthető. Végre.
Jó cucc ez, még ha nem is teríti be a szobát a Dolby Atmos (az a része erős marketing ez tény) de jól szól, kinéz valahogy és működik rendben. Ez már nekem elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest