- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
-
Ramones72
friss újonc
A Budaörsi euronicsbe megnézem és meghallgatom, milyen a hangzása, mert ami most van az a tcl-ts8111es csak abból hiányzik a mélyláda, ezért akarok váltani. A Tcl 9030 és a samsung hw-q600a között vakcilalok. Mind kettőt meghallgatom azt kiderul melyik. Te mit javasolják?
-
Ramones72
friss újonc
Szia, én most gondolkodom ebben, de nem nagyon találtam még hozzászolasokat. Nekem jelenleg egy tlc 8111 van de nekem az kevés, nincs mélynyomó, meg nagy a nappali+tv. Kérdésem nem torzít? Brutal a hang? Mert a képen elég nagy a mélynyomó. Légyszíves írj tapasztalatot mit vettél észre használat során. Érdemes beruhazni rá? Üdv. Zolee
-
Skynet258
veterán
Én is utólag találtam ezt meg, szóval a marketing engem sem talált meg, csak próbálgattam pár TCL cuccot - és bár ár/érték arányban meglepően jók, végül én is ezt vettem meg. Az előző LG-nél nálam is a robbanásnál első mozdulat volt a táv, aztán lehetett visszahangosítani a párbeszédnél, baromi unalmas volt már. Ennél meg semmi, a párbeszéd is tök jól érthető. Végre.
Jó cucc ez, még ha nem is teríti be a szobát a Dolby Atmos (az a része erős marketing ez tény) de jól szól, kinéz valahogy és működik rendben. Ez már nekem elég is. -
balkoger
tag
Csak most tértem ide, utólag olvasok, miután megvettem.
Szóval nem a marketing vezérelt meg a fórumok, hanem személyes tapasztalat.
Kipróbáltam vagy 10 hangprojektort, ez győzött meg a legjobban tényleg jól szól.
Végre jobban élvezem a filmeket, sorozatokat és hallom a részleteket is, nem kell folyamatosan le-fel hangosítani jelenet alapján, csak egyszerűen jól szól.
Aki nem hangprojektorban gondolkozik ezzel sem fogja meggondolni magát -
Egy újabb süket marketing duma.
-
opr
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #1 üzenetére
Ez mar megy par eve, veszik/viszik, mint a cukrot. Mondjuk, ahol penz, meg a TV sajatjanal jobb minosegu hangra igeny van, de a lakasban hely nincs, ott ertheto a soundbar, csak ott meg miert venne barmi egy ilyen TCL izelyt valami normalisabb marka helyett, ugye.
-
Akusztikus ív terítő. Heh... Ez k..rvára nem ér ennyit.
-
Ez lesz az idei "sláger" bullshit. Mármint a visszaverődő hangokra épülő agyrém, mint termékelőny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marantz SR5015 DAB+ 4K/8K Atmos, DV
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest