Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Na ezért nem vagyok én gazdag! Egyszerűen nem értem meg az ő világukat, így nem is adják nekem a pénzüket.
A mobiadonak jól megy annak ellenére, hogy mi földi halandók minden egyes készülékükön elszörnyűlködünk...Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
tsii_H
tag
vegre!! regota varom mar. elo is rendelem rogton!
-
Feruendios
tag
Anodizált Aluminium ház
Krómozott vagy galvanizált.Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
=Mentor=
őstag
A kocka formavilág tetszik, de a gombsor igen ronda...
[ Szerkesztve ]
-
Drakk
tag
Ez valami katasztrófa, ahogy ez a telefon kinéz..... érdekes dolog a sznob izlésvilág...
Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
lcee79
addikt
Meglátom ezt a Mobiado-t... (régebbi híreket is beleértve)
Mindig arra asszociálok hogy Mobil Adó
Mondom már megint mit akarnak adóztatniDe sehogy sem passzolt hozzá az Aston Martin
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Zirowe
nagyúr
Alcímben elírás: nem pacira, hanem gondolom piacra, bár így viccesebb a jelentése szerintem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Blyan
félisten
Nem mindegy? Kurva drága lesz a cucc, szóval az ő presztízsüket nem rontja egyáltalán mennyire ronda, mert aki megveszi, csak azért veszi meg, mert AM logó van rajta - és nem szégyell sok sok dollár ezret adni érte.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Gergosz2
veterán
maradjanak inkább az autóknál az jobban megy nekik
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
kaller1
veterán
Kicsit le vannak maradva, már ami a belsőt illeti. Talán 2 év múlva eljutnak oda is, hogy az E72 köré építsenek készüléket.
.::> <::.
-
Blyan
félisten
Ocsmány szar ez. Jézusom. De a verdát imádom.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ennek a telefonnak a filozófiája azon a vonalon mozoghat, hogy az idióta újgazdagok képesek egy darab sz@rt is megvenni, ha rajta van egy prémium márka logója. Egyszerűen ocsmány és diszfunkcionális azokkal a kis kerek gombokkal. A dizájn meg kb. mintha egy óvodás rajzolt volna egy transzformert.
Ez valahogy úgy születhetett meg, hogy az iroda fő tervezője megálmodta, és a többiek nem mertek neki szólni, hogy "de főnök...ez ronda".
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
marositech
senior tag
Verdát szeretném én is.
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
őstag
Ronda
-
JR.CSé
senior tag
Egyik szemem sír a másik nevetInkább az ára... Bár a kocsi is jól jönne
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
hemaka
nagyúr
Nem égetném magam egy ilyen telefonnal az aston martin-ban.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
callmeakos
veterán
Inkább a DBS mint a teló
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest