- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Na ezért nem vagyok én gazdag! Egyszerűen nem értem meg az ő világukat, így nem is adják nekem a pénzüket.
A mobiadonak jól megy annak ellenére, hogy mi földi halandók minden egyes készülékükön elszörnyűlködünk... -
tsii_H
tag
vegre!! regota varom mar. elo is rendelem rogton!
-
Feruendios
tag
Anodizált Aluminium ház
Krómozott vagy galvanizált. -
=Mentor=
őstag
A kocka formavilág tetszik, de a gombsor igen ronda...
-
Drakk
tag
Ez valami katasztrófa, ahogy ez a telefon kinéz..... érdekes dolog a sznob izlésvilág...
-
lcee79
addikt
Meglátom ezt a Mobiado-t... (régebbi híreket is beleértve)
Mindig arra asszociálok hogy Mobil Adó
Mondom már megint mit akarnak adóztatniDe sehogy sem passzolt hozzá az Aston Martin
-
Zirowe
nagyúr
Alcímben elírás: nem pacira, hanem gondolom piacra, bár így viccesebb a jelentése szerintem.
-
Gergosz2
veterán
maradjanak inkább az autóknál az jobban megy nekik
-
kaller1
veterán
Kicsit le vannak maradva, már ami a belsőt illeti. Talán 2 év múlva eljutnak oda is, hogy az E72 köré építsenek készüléket.
-
Blyan
félisten
Ocsmány szar ez.
Jézusom.
De a verdát imádom.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ennek a telefonnak a filozófiája azon a vonalon mozoghat, hogy az idióta újgazdagok képesek egy darab sz@rt is megvenni, ha rajta van egy prémium márka logója. Egyszerűen ocsmány és diszfunkcionális azokkal a kis kerek gombokkal. A dizájn meg kb. mintha egy óvodás rajzolt volna egy transzformert.
Ez valahogy úgy születhetett meg, hogy az iroda fő tervezője megálmodta, és a többiek nem mertek neki szólni, hogy "de főnök...ez ronda".
-
marositech
senior tag
Verdát szeretném én is.
-
Ronda
-
JR.CSé
senior tag
Egyik szemem sír a másik nevet
Inkább az ára... Bár a kocsi is jól jönne
-
hemaka
nagyúr
Nem égetném magam egy ilyen telefonnal az aston martin-ban.
-
callmeakos
veterán
Inkább a DBS mint a teló
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hamarosan pacira kerül az anodizált alumínium házba burkolt, teljes QWERTY gombsorral ellátott Mobiado Grand 350 Aston Martin.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Black & Decker töltőt keresek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest