Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz talamasca #48 üzenetére

Arról nem is beszélve, hogy meg kéne néznie egy videót a működéséről, nem kell a levegőben tartani az ujjait a normális használathoz! :D
    én xmsben próbáltam ki, szerintem is marha jó, egy gond van vele: nekem kicsi, vagyis alacsony. nem tudom mennyi idő után tudnék hozzászokni...

• joey04

titán

válasz macikos #25 üzenetére

böngészőben nem lehet egyből az oldal aljára ugrani
    Vicces vagy sem, az iphone egyik legnagyobb előnye számomra, hogy itt lehet a leggyorsabban a lap aljára ugrani. Igaz nem egy kattintás, hanem 2. És JB sem kell hozzá.
    A megoldás: [link]

Ennél gyorsabb megoldást sehol nem láttam. Különben már az is lehet, hogy váltottam volna. És a fent vázolt leírás nem működik se symbian, se wm, se android rendszeren a böngészőkben.

Ami nekem szoftveresen hiányzik:

-bt fájlküldés (nem kell mindenhová, de a saját magam készített képeket, videókat, hanganyagot át tudjam küldeni. Az iPodban lévő zenéket, védett tartalmakat nem kell)
    -rádió (igen ez szoftveres hiányosság, mert a chip benne van)
    -filekezelő
    -pendriveként használat

A többi felsorolt hiányosság engem nem zavar. Az iTunes szerintem is hatalmas előny, nem hátrány. Ebben változott a véleményem, iPhone előtt utáltam. Most imádom.

HW hiányosságok:

-lehetne jobb kijelző (tehát nagyobb méret és nagyobb felbontás. ne legyen viszont amoled, vagy ne olyan mint ami az i8910ben vagy omnia2ben van)
    -kamera mellé kéne egy led.

Ha ezek így meglennének, akkor tökéletesen elégedett lennék.

Új hozzászólás Aktív témák