- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
-
Avicularia
veterán
Nekem a vezetéknevem vicces- aranyos- gyerekes jelentésű a svédek számára, ha látják leírva és teljesen másképp mondják ki mint magyarul van. Jobb mint mint pisi vezetéknévvel lenni, mindig mondom barátomnak, miért nem változtatja meg a nevét. Mikor együtt jártunk tanfolyamra névsorolvasásnál mindig odakapta mindenki a fejét mikor hallották a nevét
-
total90
veterán
válasz
Avicularia #23 üzenetére
Nekem is itt DE-be sok bajom volt a nevemmel, mára már nem érdekel... A keresztnevem Béla és legtöbben leasszonyoznak E-Mailben, mert az olasz Bellából interpretálnak. Az óvatosabbak tisztelt hölgyem és urammal jönnek
A vezetéknevem meg cs-vel keződik, amiból kifelejtik az s-t és valahova a 2.-3. betű után odarakják
Mondjuk eddik a legjobb a Csikósból lett Cisco volt
-
nemlehet
őstag
válasz
#90088192 #22 üzenetére
Régen is volt ilyen. Nagyapám bányász volt, volt egy kis könyvük amit mindig kellett hurcibálni mindenhova. Vagy 8x cserélték neki és mindig sikerült új kombinációkban elrontani. 4-5.-re a neve már jó volt, de a többi adattal mindig voltak problémák.
Meg van a székely anekdota, hogy megszületik a gyerek, elküldik az öreget bejelenteni a hivatalba. A szülők az Adrienn nevet választják a gyereknek, de ez valahogy nagyon nem tetszik az öregnek. F*sznak kell urizálni
Ahogy sétál a hivatal felé és mondogatja magában valahogy a nagy morgolódás közepette az Adrienn kicsit átalakul és a születési bizonyítványban Fazekas Ady Endre név kerül.
-
Eastman
addikt
A keresztanyám Györgyi.
Persze, hogy kapott behívót a hetvenes években. El is ment a sorozásra, miniszoknyában, a DD kosaras melltartójában, fehér blúzban, ahogy' kell. ...hiszen behívták.
Azt mesélte, hogy mókás volt a párszáz hím és a tiszti kar zavara. Sokan gondolhatták aznap - a látvány alapján - , hogy a Magyar Néphadsereg mégis jó hely.
-
Avicularia
veterán
Itt svédben is sok kavarodás van a nevekből. Van egy jó barátom, aki a teljesen hétköznapi Kiss névre hallgat. Ez angol nyelvterületen jól hangzik, viszont svédül pisit jelent. A lakásajtajára csak K. Csaba van kiírva
Csabát meg Kszaba-nak mondják természetesen. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Akárhányszor írom le a nevem valamiért azt gondoljak ez valami furcsa matek példa, vagy hogy villanyszerelő létemre én is KOF ön vagyok betáplálva és KIF -et adok ki és transzformálják
Így mindig ck-ra végződik és sokszor egy l-betut raknak be.
Hat a rosseb egye meg azt Pollack Mihály nevű fickót, nem lett volna neki is egyszerűbb Pollák... -
PC-rev-RM
tag
Dettó, de ha épp nem elvesznek belőle, akkor hozzácsapnak egy i-t, valamiért képtelenek békén hagyni a nevem.
Az egyik előző munkahelyemen, ahol a hr-es csaj a személyi alapján vette fel az adataimat, a kilépésemkor derült ki 5 év után, hogy el volt írva a nevem.
Nem megy nekik, na.#14: Fuh...
Még azt is szoknom kell, hogy kérdőíveken mostanában feltűnik a neme: férfi/nő mellett, hogy "egyéb", vagy névlegesítve még pár opció. -
-
Csapoati
nagyúr
Tényleg Viking Eriknek hívnak?
-
updog
őstag
A vezetéknevem végén "nyi" van, rendszeresen megkérdik, hogy i-vel, vagy y-nal írom... (OK, a nagyon nemesek biztos úgy írnák
)
A Viktor helyett meg többször előfordult, hogy Viktóriát írtak (?!!?!), legdurvább egy banki papír volt, a személyi igazolványomról leírva, láthatóan férfiként megjelenve képes volt leViktóriázni az ügyintéző... hát LOL, mondtam amikor néztem a személyes adatokat, hogy akkor ezt most nem írnám így alá, még kérdezte hogy demiért.
-
dabadab
titán
Nem egyedi probléma: annak idején az Erik a Viking művésznéven haknizó Rácz Erik (csak saját felelősségre) panaszkodott arra, hogy amikor megérkezett a leszervezett diszkóban, akkor gyakran nekiszegezték a kérdést, hogy oké, hogy ő ott van, de hol van Erika? A dolognak az lett a vége, hogy átváltott a Mr. Rick művésznévre.
-
nemlehet
őstag
válasz
Klaus Duran #8 üzenetére
Az semmi.
Az én vezetéknevemet írják "si" "ssy" végződéssel is. A keresztnevem Bence.
Mivel majdnem mindig megkérdezik előre mondtam, hogy "vezetéknév Bence, egy s, i-vel." Erre bazzeg beírja, hogy "vezetéknév Bensi"....
-
Relax nekem is a vezetéknevem utolsó betűjét eltévesztik, ky helyett ki-t írnak.
-
Huroq
senior tag
Igen a nevem Erycka
Látom kimaradt az irományomból, hogy a vezetéknevemet akarják y -nal írni.
A Vázsonyi -t. -
-
alcsa
senior tag
Eryk, te vagy az?
-
Lipótmezőt bezárták, mit gondolsz, mégis hova ültették azt a sok fogyatékost
?
Nalátod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged