- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
Geri Bátyó #19 üzenetére
Nekem X2T*-m van. Teljesen jó a hangja, új korában ~5 óra üzemidővel, most már inkább csak 4 körül van (1 éves). Ha nem használom megy vissza a töltőbe, így egész nap használható (pl. ebédidő alatt megy bele annyi, hogy kibírja a délutánt, meg 5-10 perces meetingek alatt is visszakerül a töltőbe).
Cserébe van egy jelentős késleltetése amitől alkalmatlan videók nézésére, játszásra telefonon. Többnyire irodában használom és van, hogy elmegy az egyik fele. De tök érdekes, amikor használtam utcán is akkor soha nem ment el egyik fele sem. Szal magic.
*Nem ettől az eladótól vettem, csak belinkeltem az első találatot
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon stabilan működő, egyben jó hangminőséggel megáldott, teljesen vezeték nélküli fülhallgató, a kategórián belül kedvezőnek számító áron. De vajon van kereslet efféle termékekre?
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új FULL HD webkamera + Számla
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest