Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Bemutatta az Infinix második generációs gaming telefonját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiB
csendes tag
Üdv!
Fülhallgató vásárlás előtt állok, az Erato Verse a befutó eddig, de a Jabra Elite és Muzix Air Twins, ami szóba jöhet még.
Az Erato ár-érték arányban tűnik jónak, a leírások alapján majdnem azt hozza, mint a Jabra, fele annyiért, rövidebb üzemidővel. Viszont ez a töltény forma nem nyűgöz le.
A Spinfit vég mennyire vált be?
Nem lóg ki nagyon a fülből, sapkát ráhúzva nem kényelmetlen?A Jabráról nagyon jókat olvastam, minden paraméterben a legjobb, de most még sokallom az árát. Illetve nincs memóriahabos illesztéke.
Az Air Twinsnek talán a leggyengébb a teljesítménye a 3-ból, viszont memóriahabos dugasz jár hozzá, nagy a töltőkapacitása és hát baromi jól néz ki, dizájnos kis kütyü. Külön is használható a 2 füles, viszont a vezérlőgomb nem tud annyi mindent. Szoftveresen szerintetek nem adható plusz funkció a gombnak?Ki az, aki a fentiekből többet is próbált, a 2 dolog, amire leginkább kíváncsi vagyok, mi a tapasztalat, stabilan áll a fülben, illetve nem nyom-e?
És szerintetek érdemes megvárni a januárt, le szokták akciózni ezeket is év elején?
Köszi!
-
Shad0w
senior tag
válasz
Steve_Brown #50 üzenetére
Hát, azt mondják a Jabra 65t olyan.
-
persil
nagyúr
válasz
Az utóbbi jó pár bt-s eszközömmel* tudtam nem, hogy videót nézni, de akár játszani is
Nyilván a kábeles megoldásokhoz képest "érezni", de nagyon messze vagyunk már rég az "érezhető késleltetéstől".
Persze nem 2000 forintos awei-t kell venni, az tény.*Mondjuk fura, de a 60 ezres jbl charge-ommal nem tudok játszani(sem), mert kb egy egész másodpercet késik a hang, friss win 10 alatt
Ezt speciel nem tudom hova tenni.
-
vicze
félisten
válasz
Van AptX Low Latancy pontosan erre van kitalálva.
Valamit ha az alkalmazás intelligens, elég van rá megoldás hogy lekezelje. Pl. Netflix esetében egyetlen fülessel se késett, úgy hogy ugyanaz más lejátszókkal igen. A késleltetés és annak kompenzálása elsősorban lejátszó függő.
-
Smiro
senior tag
válasz
logitech1 #46 üzenetére
Nem kiesős fajta. Nyilván ki tudják sodorni, de az már a "nemtudvigyázni?mindjártorrbabb@com" kategória. Szóval kicsi az esély rá. Bringázás, fűnyírás és egyéb napközbeni tevékenység közben is stabil. Szóval ez a dolog tartson vissza legutoljára valakit a használatától. Szerintem. Kivenni is egyszerűbb, mint a vezetékes fülest és zsebre vágni, ha nem kell. Visszarakni szintén egy pillanat műve, nem kell a kanócot kibogozni, igazgatni, meg arra figyelni, nehogy kiszakadjon a fülesből. De hát kinek a ...
-
törölt tag
Pont most tervezem bt fules vetelet, kirpobalom ezt is.
-
logitech1
tag
Villamoson utazol kipottyan a füledből azt keresheted
-
Smiro
senior tag
https://www.aliexpress.com/item/QCY-Q29-Business-Earphones-Wireless-Bluetooth-Earphone-3D-Stereo-Headsets-with-Microphone-for-Iphone-Android-phones/32766660282.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.195e4c4dboH33m
Én most ilyet használok, teljesen jó. Oké, nem studió hangzás, de menet közben telefonról nem is ez a lényeg. És igen, a vezetéknélküliség elég fontos - nekem. Zavar, ha a nyakamba a melegtől beletapad a vezeték, a félre fordítom a fejem kiesik a fülemből, ha több a ruha szintén. Abszolút vállalható áron nagyon jó kis eszköz, korrekt módon hall a partner is telefonálás közben.
-
UnknownNoob
tag
"A hangminőséget ma már semmilyen formában nem befolyásolja a BT "
Nem a BT hangminőségével van baj, hanem azzal, hogy digitális. Nézz meg egy FiiO BTR3-at vagy ES100-at. Ennél kisebb DAC+AMP normális minőségben jelenleg (és még jó sok évig) lehetetlen. Na már most ezeket nem tudod a füledbe dugni. Ha pedig csípteted, zsebbe rakod, akkor kell kábel. Szerintem teljesen hülyeség ezeket az egybeintegrált szarokat erőltetni. a 30-40 centis kábel nem bogozódik, nem foglal sok helyet. Ruhára csíptetve nem korlátozza a szabad mozgást. Ezeknél az egybeintegráltaknál is van dobozka (a töltő), amit úgy is elő kell venni és eltenni minden alkalommal. Az a 2 másodperces csíptetés tényleg nem oszt, nem szoroz.
-
moleculez
veterán
A fogyasztás egyre inkább instant. Minden téren. Tartalomfogyasztás terén is. Nem kell lemenni a videjótékába, (meg vissza), Netflix azt kész... Zenei téren ugyanez: van egy kis időd, gyorsan(!), előkap, meghallgat pár zenét(ma már úgy sincs értéke a zenének), és elrak. Nekem is teher elővenni, kigobozni (igen, a lapos profilú kábelt is)...
Majd ha megoldják azt, hogy legyen mélye is, akkor veszek ilyet. Addig marad zsinóros. Meg a bogozás. -
vicze
félisten
"Rövid (és egyre csak rövidülő) üzemidő"
Ez pusztán felhasználás függő, valóban vannak olyan helyzetek amikor még kevés."sokkal gagyibb hangminőség mint amihez én hozzászoktam"
Enged meg, hogy ezen mosolyogjak egy jót. A hangminőséget ma már semmilyen formában nem befolyásolja a BT és igazából régen se tette, mivel túl sok minden nem változott.
Egyrészt különböztess meg hangzást és hang minőséget, mert a kettőt nagyon keverik elég sokan. A hangzás egy nagyon szubjektív dolog, a hangminőség viszont elég objektív, és max. felsőbb kategóriákban(300$+) mosódik a kettő valamennyire.
Abban pedig jó eséllyel fogadnák, hogy a Tulku által épített vezeték nélküli fülhallgató hangminőségét egyik fülesed se közelíti meg, bármelyikhez is szoktál. Nyilván árban nem versenyezne semmivel, de nem is ez volt a cél."kalakítása miatt az ilyen bogyó állandóan kiesne a fülemből"
Ez lehet, de van elég sok mód ennek a megakadályozására, illetve negatív profilos biztos nem fog kiesni. De ez sok dolog függvénye, leginkább fülméreté. Ha a vezetékes nem esik ki, ez se esne."hatalmas agymenés ennyi pénzt kiadni ezekért"
Ez mindenki maga dönti el, mi a számára elfogadható, megfizethető. Én fülhallgatóra ennek az árnak a sokszorosát költöm, és még mindig messze vagyok azoktól akik tényleg sokat költenek rá, mint Tulku. Persze egyikünk se állítja, hogy normálisak vagyunk, vagy hogy épeszűek.(#40) Tulku: Nem Varta aksik vannak bár kétségtelen, az a leggyakoribb és a legegyszerűbb, de láttam már csomizott Li-Pol mini aksit is, bár főleg régebbi modellekben. Mondjuk az etalon még mindig a AirPods aksiban sajnos.
-
Tulku
veterán
Két wireless CIEM-em Erato típusokból építettem mert az fcc.io-n szétszedve elég kompaktnak tűntek...hozták a tőlük elvárt teljesítményt és üzemidőt, bár a kisebb akksival rendelkező került beépítésre egy 12 armatúrás JH Audio Layla driver rendszerébe, ezért ott az üzemidő mindösszesen 1 és háromnegyed órává avanzsálódott...na most...semmi pénzért többé el nem cserélném út közben semmilyen más zenekeltő egységre...ez itt és most nekem a mennyország...
Megnyugtatok mindenkit, hogy készüljön fel, ez a jövő, tíz év múlva MINDENKI ilyen wireless fülessel mászkál, perpill az elterjedés akadálya nem is az ára (pl ez is már elfogadható lenne a nagyközönség számára) nem is a kodekek (gyaníthatóan 100 emberből 100 nem fog különbséget hallani egy ekkora zenekeltőnél AAC és APT-X kodek között) hanem az akksiidő...pillanatnyilag a Varta 3 akksi típusát használják, ezeknél a 120 mAh-s már böszme (olyan van a Muse5-ben) és nehéz, ezért az akksik fejlesztésével fognak majd ezek a termékek kiforrni...ez 5-10 év...
-
persil
nagyúr
Nezd, javareszt egyet ertek veled es van, amiben vitathatatlanul igazad van. De valamit ilyenkor el kell fogadni, hogy semmit nem lehetne a boltokban kapni, ha nem lenne ra kereslet es semmi nem ennyibe kerulne, ha ennyiert nem vennek meg.
Sajat peldam, hogy par eve kiprobaltam a kabelmentes zenehallgatast, azota egyszeruen nem vagyok hajlando semmit a fulembe rakni, aminek van kabele. Nyilvan e mellett van egy hangminosegbeli szint, ami ala nem megyek, es a 3-5 oras uzemidokon is csak rohogni tudok.
-
pengwin
addikt
Túl sok kompromisszumot kell kötni az ilyen hip cuccok használatához, legalábbis az én szempontomból nézve biztosan. Rövid (és egyre csak rövidülő) üzemidő, sokkal gagyibb hangminőség mint amihez én hozzászoktam, emellett a kalakítása miatt az ilyen bogyó állandóan kiesne a fülemből, ráadásul teljesen meg kéne változtatni a zenehalgatási szokásaimat.
Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy az átlagembernek tökmindegy, hogy min hallgatja a telefonjáról a spotify-t vagy az agyontömörített mp3-akat, oda lehet, hogy elég ez a hangminőség, és a kényelmi faktorok is lehet jobban érvényesülnek.
De még akkor is fenntartom, hogy hatalmas agymenés ennyi pénzt kiadni ezekért a termékekért: az emberek hajlandóak egy erősen kompromisszumos termékre kiadni a régimódi termékek árának 2x-3x-5x-szörösét. -
Én felének hogy kipottyan a fülemből. Ahhoz mérten pedig annyira nem olcsó és nem olyan jó.
-
vicze
félisten
Megsúgom, hogy a vezeték nélküli billentyűzetemben kisebb gombelem van, mint a fülesemben. És hónapokig megy egy töltéssel. A billentyűzet gyakorlatilag 0 energiát használ mivel csak billentyű leüteshez használ energiát, az is nagyon minimális adatot visz át. Egér esétében már kell az elem mert az optikai szenzor nagyon sokat fogyaszt, így 2-3 hónapos üzemidő csak nagyobb elemmel jön össze, de az adatát ítél mennyisége ott is elenyesző. De egy gombelemmel megkockáztatom, hogy 200mhA-val elmenni 1-2hetet.
BT füles esetén főleg zenehallgatásnál konstans 300kbps+ kapcsolat van, ami elég erőteljesen megterheli az aksit és ezért merül. -
persil
nagyúr
sigh
Fusd át még egyszer, amit írtam, és nézd meg kérlek, hogy mire ment válasznak.
A kolléga kevesellte az üzemidőt wireless egérhez és billentyűzethez képest, én meg utaltam rá, hogy egy fülhallgató méretű eszközbe sem elem, sem normális méretű akksi nem fér. A fejhallgatóm is kibír 30 órát, de egy ilyen pici eszköztől ez nem várható el.Így oké?
-
persil
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #15 üzenetére
Nézd, ha billentyűzet méretű lenne a füles, akkor az akksija is kibírná addig, csak kissé hülyén néznél ki vele...
Ez azért bírja 3 óráig(meg az összes többi is), mert az akksi kb rizs méretű. -
TheAquir
csendes tag
Nekem Jabra Elite 65t van es az adja amit iger
Nincsen lag, barmit lehet nezi, ket eszkozhoz csatlakozik 1szerre
Mukodik benne a zajszures es jo a hangminoseg is -
S e t h
nagyúr
El nem tudom képzelni kik a célközönség. Illetve nagyjából, akiknek a reklámok szólnak és kritika nélkül fogyasztanak.
-
fank70
csendes tag
Milyen idétlenül néznek ki ezek a fajták a fülbe dugva...
-
Saccco
nagyúr
De hol a vers?
És ki az az Erato? Olasz gigolo?
BTW nekem is valami NSFW cucc jutott eszembe a gif és a név alapján.
-
Hmm, valajogy a Meizu TW50 - a név miatt talán - jobb vételnek tűnik.
-
Róby
csendes tag
Ennél csak a Muzix BE200 jobb vétel. Egy az egyben ugyan ezt tudja csak a tokja vagy harmincszor feltölti és powerbankként is funkcionál. Még a hangja is nagyon hasonlít az itt leírtakra. Maga a füles kicsit kisebb is. Az ára is egyezik de van amikor leakciózzák. (Nekem egy huszas volt) szóval jobb vetel. Ha valaki ilyet keres érdemes fontolóravenni!
-
Geri Bátyó
addikt
Ez brutál nagy, kiesne a fülemből!
Nem vicc. Sokáig azért használtam ilyeneket, mert más nem maradt meg a fülemben. Agybadugós sem. A mostanihoz azért ragaszkodom már vagy 8 éve, mert jól szól és nem esik ki a fülemből. [link] Ráadásul 8 év alatt ez a második, de csak azért, mert az elsőt odaadtam a húgomnak. A mostani kb. 5 éve szolgál. -
Shad0w
senior tag
válasz
Geri Bátyó #19 üzenetére
Nekem X2T*-m van. Teljesen jó a hangja, új korában ~5 óra üzemidővel, most már inkább csak 4 körül van (1 éves). Ha nem használom megy vissza a töltőbe, így egész nap használható (pl. ebédidő alatt megy bele annyi, hogy kibírja a délutánt, meg 5-10 perces meetingek alatt is visszakerül a töltőbe).
Cserébe van egy jelentős késleltetése amitől alkalmatlan videók nézésére, játszásra telefonon. Többnyire irodában használom és van, hogy elmegy az egyik fele. De tök érdekes, amikor használtam utcán is akkor soha nem ment el egyik fele sem. Szal magic.
*Nem ettől az eladótól vettem, csak belinkeltem az első találatot
-
Geri Bátyó
addikt
5-6 óra már rendben van, de gondolom, az drágább is.
Nem volna rossz egy megfizethető, jól szóló, normális üzemidejű vezetékmentes füles. Azért szoktam le a zenehallgatásról, mert állandóan kirántották a fülemből a cuccot (Volt, hogy a dugasz a fülemben maradt, de kitépték belőle a vezetéket.). Mostanában inkább olvasok. -
Bossyy
tag
Van egy Awei T1 esem, ami szintén vezeték nélküli BT. Nagyon jól szól és állati kényelmes, hogy nem kell vezetékekkel szarakodni. Egyedül az üzemidő harmatos az ilyen edzközöknél (1,5 óra), de ugye itt nincs hely nagy aksira.
-
UnknownNoob
tag
"5,8 milliméteres átmérőjű meghajtó ellenére tudtak jó hangminőséget elérni"
Fülbevalónak drága. Fülhallgatónak szar. 30 rongyért ott a FiiO FH1.
-
vicze
félisten
AptX csak a nagyobb termékekben van, de azok dupla áron kezdődnek. Az Apollo 7s meg...
(#15) Geri Bátyó: Mivel a cikkben szereplő eszköz tud ennyit, a jelenleg a legjobbak 5 és 6 óra között bírják egy feltöltéssel, így kibírja, és mivel 4x feltöltheted a tokkal, így a vissza utat is kibírja. Hacsak nem munkában hallgatod egész nap minden más esetet túlnyomó többségben lefed.
De elsősorban edzésre és egyéb testmozgásra vannak kitalálva és arra ideálisak, nincs az az isten, hogy bármilyen rövid kábelt akarnék újra a nyakamban. -
Geri Bátyó
addikt
Hát, ha én innen Kispestről el akarok menni Balatonalmádiba vonattal, az kb. 40 perc tömegközlekedés, 10-15 perc, míg elindul a vonat (remélem egyetértesz, hogy nem érdemes az utolsó percben megérkezni a vonathoz) és kb. 2 óra az út. Na, ezt pont nem bírná ki az aksi.
Szóval kiadnék egy rakat pénzt egy olyan eszközre, ami csak arra jó, hogy hétköznap bemenjek a melóhelyre és onnan haza, de semmi többre. Tényleg nem értem, hogy ez miért jó. Legalább 15 éve vezetékmentes egeret használok és a billentyűzeteim is azok voltak (most vettem egy mechanikust, ez nyilván mazzagos), úgyhogy tudom, mennyire kényelmes a vezetékmentesség, de a billentyűzetek hónapokat, az egerek heteket bírnak 1 töltéssel, nem néhány órát. Ez a füles ezzel az üzemidővel semmit sem ér, de legalább drága. -
Shad0w
senior tag
Tesztelő urak!
Teszteltétek a késleltetését a fülesnek? Magyarán lehet videót is nézni vele? -
ALBY
senior tag
AptX codec itt is kimaradt ha jól sejtem...
-
2xar
tag
Első oldali képen milyen telefon van mellette?
-
gproject
aktív tag
pont most linkeltem cikket es videot ebbe a topikba egy hasonlo aru eszkozrol
egyelore nem talaltam rola tesztet -
papelado
aktív tag
Zenére muhahaha beszélgetésre drága
-
vicze
félisten
Ez egy általános OEM termék, valami random névvel. Alin 20-30$ között mennek.
-
-Skylake-
addikt
Bocs, de a te linkeden levohoz kepest sztem sokkal jobb vetel egy 3ezres sony. Ok, nem teljesen vezeteknelkuli az sem, de nem is 2 meter mert csak 1,4.
Komolyan mondom, neha sirni tudnek mikor nekiallok olvasni. Ember, nem gyanus hogy teljesen mas a ket termek ? Miaz hogy inkabb az harmadaron ? Tok mas, szerintem meg inkabb egy mosogep dupla aron, mer az is jo. Felelmetes.
-
adam0908
újonc
Én nemrég rendeltem Emag-ról egy hasonló full vezeték nélküli fülest. Féltem, hogy milyen lesz, de ahhoz képest, hogy nem túl ismert márka meglepően jól szól és nem szakadozik. Alapból az is 30k, de most akciósan 10-ért szerintem ajándék.
Aki ilyenen gondolkodik nézzen rá:
https://www.emag.hu/a-invisible-mini-bluetooth-fulhallgato-tws-twins-true-wireless-stereo-superior-audio-bass-cbm02/pd/D51859BBM/
-
Nagyon szimpatikus, ha kéne ilyen, venném azonnal.
-
atiska007
senior tag
Bocs, de akkor inkább már ez harmad áron sokkal jobb vételnek tűnik.
Ok, nem teljesen vezeték nélküli, de nem is "két méteres" extra kábeles cucc..
-
Fred23
nagyúr
A neve és az animgifje alapján inkább egy ánuszvibri.
Felszínesség lehet, de a neve nálam már kizárná a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon stabilan működő, egyben jó hangminőséggel megáldott, teljesen vezeték nélküli fülhallgató, a kategórián belül kedvezőnek számító áron. De vajon van kereslet efféle termékekre?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 12700K 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest