- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Nocsak, ezekről nem is tudtam.. Megnéztem róla egy videót, a Championship (1996) látszatra ugyanolyan, mint az 1993-mas RAC Rally. Persze olvastam, hogy több autó van benne, na majd egyszer megnézem.
#108 jokeph Egy haveromnál láttam csak "szkázi" (vagy szközi) vezérlőt, és meglepődtem, hogy milyen problémamentesen működött. Azt hittem, kavarós cucc lehet, de mintha ott sem lett volna. -
updog
őstag
Rally Championship FTW, lehetett split screenben is tolni, mekkora volt fél órákat rallyzni haverral
NFS-ből nekem 4 az ultimate favorit, főleg mert az volt meg
(egyszer kölcsönadtam a frissen kiírt Worms Armageddon CD-met, cserébe megkaptam ezt kölcsönbe, aztán "elfelejtette" visszaadni a srác, pár hónap múlva mondta hogy akkor én meg tartsam meg az NFS-t, de nem is haragudtam meg mert iszonyat bejött), emlékszem olyan szinten kijátszottam a championshipet, hogy ő maga írta ki a cheat kódokat jutalomként
moon
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest