- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
jah, én sokkal többel. Volt, hogy egy nap fordult meg nálam 3-4.
A lényeg az volt, hogy különféle szériák voltak, és figyelni kellett a sorozatszámot, abból ki lehetett számolni, hogy kb mit megy.
Igen, voltak olyanok amik 2200-on megálltak, de jobb wafferből, jobb helyről, Tbred B-nél a 3GHZ sem volt lehetetlen. Nekem anno volt olyan, ami ment 2905MHZ-et még léggel. Persze ehhez már rendesen adni ellett a kakaót, de jó hűtővel élhető volt (ha szeretted a hangzavart).Némelyiket még feszültség csökkentés mellett is lehetett húzni (pl volt olyan példányom is, ami 1,65V 1466MHZről ment mondjuk 1,5V 1800MHZ-en), de azért ki kellett fogni. Voltak időszakok mikor könnyű volt jót fogni, és voltak időszakok mikor nagyon-nagyon nehéz.
Főleg a Sempronos időkben a Thortonok voltak elég gyatrák1,85V-ig simán el lehetett menni egyébként egy jó léghűtővel.
De szerettem ezeket a procikat mert sok mindent lehetett velük bűvészkedni, lehetett pl mobil CPU-t faragni belőle, vagy épp több procis rendszerhez MP-t faragni belőlük
-
KROK640
nagyúr
Már hogy a viharba ne vitt volna annyit?
1,85V körül simán vitte nekem a 16×166-ot vagy 20×133-at ASUS A7N8X-E DLX lapban. Méghozzá napi használatra alkalmasan, folyamatosan ekkora órajelen. (166-on CL2-es memóriával megkínálva meglepően fürge gép volt).
De ha megnézed, a sorozatszámát (mindkét esetben rajta van a képen), akkor láthatod is, hogy ez simán megy annyit sorozatszám alapján.
Sőt, voltak/vannak olyan példányok amik akár 3200MHZ-et is megfutják.
Én is hajtottam már Athlon XP-t (1700+9 annyin. Mentek azok, csak a megfelelő széria megfelelő darabját kellett kifogni
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Androidos fejegységek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest