- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaluC
Modder
Kész a mű, kész a munkanapló a Cooler Master Case Mod World Series fórumán.
Ha valakinek kérdése lenne, megtalál
-
BaluC
Modder
Munka + család mellett feszített 1 hónap volt onnantól, hogy megérkeztek a HW-ek. Ja... és mellesleg aludni is kellett
imibogyo, KillHates Köszi
és Igen.
SaGaIn Nem tudom milyen "izzadtságszag" amit érzel. Az Ent nem büdös, sőt, a "haja" kellemes főszeres illatot áraszt! A szagnak másutt van a forrása
Amúgy a lába között, a jobb lábán van egy moha pamacs... alatta van... (NEM "az"!) ott van egy I/O panel
...de igen, a V2.0 -ás verzió terve már megvan, de van még pár tisztázatlan tényező
-
BaluC
Modder
Szia mindenki
Köszönöm a Rudinak és a Ph!-nak a cikket és az elismerő szavakat
A Logoutra mindjárt írom a Blog bejegyzésemet, csak gondoltam reagálok a reakciókra.
Ez egy (Megrendelt) szponzorált gép. Megadták előre a témát, hogy miket kapok amiket fel kell használnom és hogy minden Szponzor cuccnak látszania kell! Nem csak a Németországi esemény miatt (ahol volt egy hétig kiállítva), hanem mert reklámoznia, képviselnie kellett a környezet tudatos hozzáállást!
Több látványtervből ezt választották ki, és több módosítást is kellett eszközölni rajta a készítés 6 hete alatt.Már bizonyítottam párszor, hogy úgy el lehet rejteni a HW-eket, hogy el sem hiszik hogy PC amíg meg nem mutatom a benne lévő gépet.
A Másik amiért nem módosíthattam a HW-eket, hogy a Cooler Master - Case Mod World Series-ben is neveztem vele. Amiben a verseny kiírás kötelez, hogy módosítás nélkül, jól láthatónak kell lennie legalább egy CM terméknek. Jelen esetben ez a táp, mert a V8 GTS-t szétkaptam passzívnak.Bármit lehet cserélni / javítani... de ezt majd a blogomban meg a CM WS fórumon majd leírom.
Az elismerő szavakat nagyon köszönöm mindenkinek!
sing1ep1ayer: Ezt kérték, hogy így pakoljam ki a cuccokat, és ezeket! Az SSD egy keretben van, ami nincs oda szögelve, de legalább cserélhető! Az alaplap nem a kezében van, hanem a "mellkasán" és a keze szabadon van. Az az "infúzió" az életerő amit az alaplapból kap a fa. Amit nem használ el feleslegesen, az élteti, de ezt majd a Blogomban leírom.
Turmoil:
Ez jó volt és szellemes... izé... Fa Vicc
Spirit: Remek ötlet, készítsd el a tehenedet! Nem fogom lenyúlni, de mindig a megrendelő diktál.
mekker, KillHates, többiek
: nincs is "púzó"-ja a fának, de amúgy a Predatorban is ott voltak a ventik.
SaGaIn Jól látod! Pontosan ez történt, hogy egy CM V8 GTX-et kellett (!!!) felhasználni, láthatóan. De valahogy ECO-nak is kellett látszania, de nem módosíthattam semmit.
ALBY hidd el másként csinálom ha magamnak készül, de ezzel együtt is tetszik nekem! Bár nagyon feszített volt a munka tempó, de akkor is nagyon élveztem az egész Projektet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Silverstone st1200-pts tépegység
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest