- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
Én ezt nem is feltételeztem és nem is akartam, bocsánat ha így jött le
Viszont a démosz nem tudatos vásárló (főleg nem Amerikában) és már lassan mindenki tudja, hogy nem feltétlen a hw-t kell nézni, hogy jó készüléke legyen az embernek.
A tudatos vásárló meg rájön, hogy a tavalyi pixelnek is volt ára, most meg 100 USD kedvezmény van (és ingyenes kiszállás)
És amúgy több teszten is említették, hogy igen jó telefon (nem benchmark számokra gondolok)
valójában nem hinném, hogy ne lett volna előleges piackutatas vagy felmérés, miként kellene marketingelni és létrehozni ezt a telefont annak ellenére, hogy megtehetik...
-
Mr.C
őstag
válasz
forgonati #24 üzenetére
Jogos, nem preferenciád, gondolom több okod is van rá. Én meg nem veszek márkás zoknit. Én azt nem tudom megérteni.
Csak annyit tennék hozzá, hogy pl kap az egyén a telefon mellé korlátlan tarhelyet a fotóknak (ami valljuk be, nem kis eroforrast igényel a Google-nek) valamint ott van a tényleg ingyen használod AI is (jó, tudom, az adataiddal fizetsz nekik érte)...
Lényeg a lényeg, én nem sokallom az árát. Csúcs készülék amiért fizetni kell.
-
Mr.C
őstag
Annyira bírom azok kommentjét, akik a magyar fizetéshez mérik egy külföldi telefon árat
Valamint azt se felejtsük el, hogy a keleti régiókban nagyon olcsó a munkaerő ezért (is) tudják kihozni "kedvező áron" a készülékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest