- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz 7Heads Drago #149 üzenetére
Na de pont erről beszéltünk... Ha készülékkel veszed az előfizut akkor a mobil L alapból drágább havi 1500 forinttal 1 giga esetén (4 gigánál nem tudom mennyivel). Ez minimum plusz 36 ezret jelent 2 év alatt, ami egyből 128 ezret jelent összesen. Függetlenül jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz 7Heads Drago #147 üzenetére
Melyik csomag, melyik szolgáltató?
-
tomboy0013
veterán
válasz ForRedGlory #100 üzenetére
Honnan veszed, hogy a telekom függetlenül árulja?
-
tomboy0013
veterán
válasz WinstonWolf #46 üzenetére
Ebben részben igazat adok még ha sok ötletük nem is igazán nyerte el a tetszésemet. Azért újdonságot is hoztak idén is a 18/9-es képaránnyal ezt ne felejtsük el.
(#47) Mr.Silkó: Rendben visszaszívom, igazad van csak kirpóbáltam és ezek jöttek le mint azonnal szembetűnő hibák. A mondandóm lényege továbbra is az, mindkettő egy remek készülék, de ezt mindenki a saját igényei alapján tudja eldönti melyik a legjobb. Így az ilyen állításokat, hogy "ez a jobb" meg "az a jobb" kerüljük már el, vagy legalább írjuk oda, hogy "számomra vagy "szerintem" és egyből nem az van, hogy le akarod nyomni az ember torkán a véleményed.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Az is tény. Ezért kell okosan vásárolni. Csak akkor szabad vásárolni készüléket is ha kivéelesen jó kártyás áron van és csak ritka esetben éri meg előfizu mellé választani. A legjobb ha van egy jó csomagod készülék nélkül és egy kedvező kártyás árú készüléket veszel hozzá. Nekem a T-nél ügyfél megtartói kedvezménnyel van 5000-ért Next S csomagom, most pedig megveszem hozzá kártyásan a G6-ot mert sokkal jobban járok mintha feltolom 7500-re az előfizum és kihozom azzal a készüléket. Függetlenül meg nem veszem meg ennyiért sehol 2 év gyártói garanciával, merthogy függetlenül nem is lehet 2 év gyári garanciás modellt venni.
(#41) Mr.Silkó: Nekem a mindennapi használat közben eredő problémák nem annyira mondvacsináltak, de mindegy. Csak arra akartam rávilgáítani, hogy azért mert neked jobb az S8 duó még közel sem egyértelmű ez mindenki számára és fel is hoztam néhány igen lényeges gyengeséget amivel minden nap szembesül a felhasználó. Arról nem is beszélve, hogy a plusz modelleknél sokan panaszkodnak itt is arra, hogy elugrál a kép amikor hozzáérnek a kijelzőhöz, például a Google Maps-ben. Ami láthatóan igencsak nagy gond mert az S8 fórumban ha visszaolvasol láthatod, hogy nem őszinte a mosolya pár embernek emiatt 300 ezerért. De ez ugye nem mindenkit érint, de a szar helyre rakott ujjlenyomat olvasó és a hasznotalan bixby gomb az igen. A Bixby gombbal meg az a bajom, hogy egyáltalán létezik.
A katonai szabványról pedig: [link][ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Abban, hogy a készülék árat vásárláskor fizeted, a készülékdíjat meg havonta (azaz részletben). Ha megveszed az előfizut és csak készülék áras vásárlást választasz akkor nincs készülék díj. Kicsengeted a 165 ezret meg mellé van mondjuk egy 10 ezres RED-ed és annyi. Az készülék ár + készülék díjas esetben pedig fizetsz 65 ezret és lesz mellé egy 15 ezres RED-ed amiből 5000 a készülék díj.
(#37) Saccco: A sz.rt is szokták kákanak nevezni, de a lényegen nem változtat a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Azért a széles látószögű lencse, a MIL-STD 810G, a nomális helyre rakott ujjlenyomat olvasó, a felesleges plusz gombok hiánya (Bixby) a hétköznapi használat során elég nagy előnyt adnak a G6-nak. Sőt számomra a lapos kijelző is óriási előny. Ahogy megfogdostam a héten az S8-at eldöntöttem, hogy G6 lesz és meg is rendeltem, mert számomra egy ergonómiai katasztrófa az S8. Szép, erős, de a hétköznapi használat során marha nagy hátrány a rossz helyre rakott ujjlenyomat olvasó, az iszonyat vékony oldalsó keret, a könnyen elnyomkodható kijelző a lehajlítás miatt, a szintén a lehajlítás miatti fénylése a kijelzőnek oldalt is csak még keskenyebbé teszi az amúgy is elég keskeny kijelzőt. A Bixby gombot meg nem is értem... Totál felesleges, ráadásul bevágják a hangerő gomb alá ami még nehezebb fogást ad a telefonnak, meg benyomni is könnyű.
A G6 óriási előnye az, hogy felhasználóbarát lett. Múlt héten már nagyon elgondolkodtam az S8+-on mert tetszik, de túl sok a negatív tényező a mindennapi használat során, bár ezt sejtettem már mielőtt megfogdostam volna, de miután tapiztam egy kicsit és próbálgattam dolgokat, rájöttem hogy engem marhára zavarnának azok amiket leírtam. És szerintem nem vagyok egyedül ezzel, így nem egyértelmű, hogy az S8 sokkal jobb telefon lenne, sőt... van akinek sokkal jobb választás a G6. Ráadásul jóval olcsóbb is.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Aldo Reyne #15 üzenetére
EU-ba nem DAC-os verzió jött, az csak Kóreában van. A 810G katonai sztenderdnek meg természetesen megfelel az összes modell.
-
tomboy0013
veterán
Tömeg gyártásban készült eszközöknél hogy jön képbe a bizalom? Te tényleg bízol bármelyik cégben? Akármelyik gyártónál lehetnek hibás készülékek vagy szériák és vannak is. Nemtudom mi olyan meglepő ezen. Az LG-nek meg kifejezetten jó a központi szervize, bár gyanítom nem oda vitted a hibás eszközt.
-
tomboy0013
veterán
A voda első igazán jó ajánlata. És én pont ilyenkor vagyok T-s Nem baj, megrendeltem így is.