Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
bulikavagyok #40 üzenetére
A vodát sajnos, egyáltalán nem tudom ajánlani.
Igen jó okom van rá: kb. 10 levelet váltottam velük arról, hogy az általuk eladott S6 Edge+ (plus) telóra ugyan méltóztassanak már február közepén a tavaly szeptemberi Google biztonsági állapotnál újabb frissítést kiadni, mert a függetlenekre már rég kijött a januári biztonsági frissítés , a Voda meg tett rá magasról.Végül, abban maradtunk, hogy
- a Vodafone Magyarország tesz magasról arra, hogy az Ügyfél a legújabb biztonsági szintet használhassa a TŐLÜK vett eszközön;
- semmiféle megoldásban nem partnerek: infót sem szereznek be arról, hogy mi a több hónapos késés oka, és mikor más megoldást kértem a hibájukból felmerült helyzetre, azt nem akartak adni, mert egyetlen megoldás - az általuk nem frissített FW miatt - a független FW használata lett volna az ő hibájukból, hiszen tettek az egészre magasról, de velem akartak függetlenítési díjat fizetni, ha "a legmagasabb biztonsági szintet szeretném használni."Hát mehetnek a fenébe! Amikor a készüléket fizettük ki, akkor nem nyafiztak, épp csak elfelejtettek szólni, hogy frissítést nem fognak kiadni rá?!
Vodától telót soha többet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Ennyibe kerül itthon a Galaxy S8 és S8+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest