- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Az első verziók eléggé félkészen jöttek ki. A legutolsó viszont már egészen jó. Technikailag és játékmenetét tekintve is. A szerzők olyan irányban módosították az alapokat, amely kevésbé árkádos, jobban hajaz a régi stílusra. Mindenképpen érdemes kipróbálni.
falijja: A "haldokló PC" előnye: ha a készítők biztosítják a lehetőségét, akkor xarrámoddolhatod. A kekszbox és társai ebből (is) kimaradnak. (No offense) -
.mf
veterán
Én anno nem futottam hibákba, leszámítva a játékot. Letöltöttem, játszottam egy-két órát, töröltem. Nekem nem jött be. Ezt, hacsak nem hallok róla nagyon jókat, már letölteni sem fogom. (Főleg, hogy időhiányban még a Skyrimnek sem kezdtem neki -- bár anno nagyon vártam, de one does not simply walk into Mordor, egy TES játékra egy pár napot egybe áldozni kell, hogy az ember rendesen el tudjon mélyülni benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest