- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Én egy olyan cégnél dolgoztam ahol akkumulátorokat gyártottunk.
És tényleg képes elég furcsa dolgokra az akkumulátor.
Pl: én is tapasztaltam amikor épp egy alkatrészt kellett rá hegesztenem,a soron következő akkumulátorra,és hozzám már úgy érkezett,hogy tűzforró volt és már csak annyi időm maradt hogy eltávolítsam a sorról.
Ahogy le dobtam rögtön be indult a reakció,pezsgett,füstölt,s irdatlan büdös volt. -
dabadab
titán
Ez (mármint az, hogy ilyen hevesen ég) nem technológia, hanem kémia kérdése. Normálisan megcsinált (és ez az, ahol számít a technológia) aksi egyébként nem robban (a videón szereplő példánnyal is megszenvedtek, mire hajlandó volt kigyulladni), gagyi Vargáné és Tsa, az viszont igen.
-
dabadab
titán
A lítium akksik elég csúnyán égnek és megfelelő körülmények között akár robbanhatnak is.
Itt egy remek videó, amin elég szépen szemlélteti a dolgot.
-
tratto21
csendes tag
A telefon akkumulátorok nem tudnak felrobbanni. Maximum régebbi akkuk deformálódhatnak el annyira, hogy egy kicsit nehezebb felrakni, belerakni a telóba. Minden töltőben és telefonban van túltöltés védelem de még ha el is romlana mind a kettő akkor is max megrepedne az akku cella és kifolyna a zselé vagy sav. Egy akku robbanásához 5-10X-es túltöltés kellene legalább...
Szóval ilyen nincs
-
Lustig
tag
vicces de sok ilyen hír van a neten
mobilok is robbannak , rákot is okoznak szal tényleg vicces
-
AMD Power
titán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dél Koreában egy robbanó akkumulátor már halálesetet is okozott.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest