Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
nem tudom, szerintem elbeszélünk egymás mellett. azzal semmit nem oldasz meg, ha pendrive-on cipeled magaddal, mert nem feltétlenül találsz olyan gépet, amin használni tudod, ha találsz is, azon a gépen nem biztos, hogy van Word/Excel, ha van is, nem biztos, hogy olvassa az OOXML-t, satöbbi...
a felhőben az a pláne, hogy semmi nem kell hozzá, csak egy internetböngésző, eléred a cuccot, tudod szerkeszteni és meg is tudod osztani - ami ugye pendrive-nál megint nem megy.
nekem is fent van a teljes levelezésem PDA-n, persze úgy, hogy csak fejléc és max 1 KB-nyi szöveg.
ha valamelyik kell, rányomok, hogy kérem a teljes levelet és azt az egyet letölti - node ilyenkor tudnia kell valahonnan letöltenie.
-
moonman
titán
"az egész online világ erre még kissé kiforratlan. Szerintem."
szerintem is."Ha a saját telefonomon tárolom ezeket az adatokat és nem egy online szerveren, akkor is elérhetőek számomra bármikor, bárhol. Nem?"
nekem pl. több gigányi cuccom van fent Live-on, majdnem 10 éves levelezésemmel, kontaktjaimmal, naptárammal együtt. az azért igen jó dolog, hogy ha a desktopon Outlookban, a mobilon vagy akár a webfelületen bármit módosítok, az pillanatok alatt megjelenik a másik két helyen is. és egy SharePoint szervernyi dokumentumot meg 3 GB-nyi email-t nem fogsz a mobilodon tárolni.amit nem szabad elfelejteni és akkor lehet bátran felhőzni: helyi backup, helyi backup és helyi backup.
-
Csakénvagyok
őstag
Nekem az árramszolgáltatóm hibájából ment el egy gépem hardostol együt, vele az államvizsga-dolgozatom, amin több mint fél éve dolgoztam, s hülyeségből a biztonsági mentések is ugyanazon voltak. Szóval azt akarom mondani hogy akkor van a baj ha nincs biztonsági mentés, ami tényleg fizikailag is elválasztva más helyen legyen tárolva. Mert akár a szaros pendrivon is cipelhetnéd magad után, azt is elveszítheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged