- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"inkább adták volna olcsóbban a 7850 1G-t
"
Be szép is lett volna
De hát ugye pont ez volt a lényeg. Nem az árskálán lévő lukat akarták ők betömni, hanem a teljesítmény vonatkozásában. És ezért inkább gyártottak egy új gpu-t, hogy magasabb profitrátával árulhassák.
Ha amd dolgozó vagy részvényes lennék, azt mondanám:, tökéletes lépés. De mivel csak várárló vagyok, így nem örülök. Annak persze, hogy jön valami új kártya, minél szélesebb a paletta, annál jobb, csak ha emellett kivonják a gigás 7850-et, mégsem vagyunk előrébb.
-
BiP
nagyúr
Tudom, tudom.
Csak meglepődöttségemnek adtam hangot, hogy 6-8 ezerről van épp szó, szerintem még több volt (legalábbis úgy emlékeztem), ma meg úgy látom, hogy inkább kevesebb a felár.
(mondjuk kíváncsi lennék, mikor volt 38e az 1gigás, 46 a 2 gigás, én sosem láttam ennyiért. Max. nettóban. Én 42ért láttam legolcsóbban 1gigást, 1-2 hete) -
-
BiP
nagyúr
(#16) M5Norbi: Gondolom látják ők is, hogy mely régiókban melyik kártya fogy jobban. És gyanítom a stratégiailag fontosabb piacokon (=ahol több pénz van), jobban ment a 2GB-os. Nálunk, ahol elég árérzékenyek az emberek, itt meg az 1GB-osnak örültünk jobban, de mi nem számítunk annyira. Főleg, hogy azon a kártyán a profit is kisebb.
Szóval persze, a gyártó szemszögéből teljesen logikus lépés, csak nekünk, vásárlóknak nem annyira jó ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest