Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
h65535
tag
Nekem az első normális telefonom HTC (Sensation) volt, most a One S. Nekem csak ezek a szavak jutnak az eszembe: minőség, szépség, egyszerűség, kezelhetőség és kapcsolat a telefonommal.
Egy Samsungról sose fog eszembe jutni, hogy szép. Bocs!
A One szép és innovatív, de nekem a One S a szívem csücske + az új Desire széria.
Persze minden "ízlések és pofonok" kérdése... -
Ed3r_X_
nagyúr
Tetszett a szlogen, de tényleg igen lapítottak, rájuk fér némi nyilvánosság, meg hogy újra nyereségesek legyenek.
-
Cyberpunk
félisten
Hát rájuk fér. A reklámon múlik minden lásd Samsung.
-
eeXaa
addikt
...kár volt dobni.. szerintem egy két dizájn elemen kívűl ez a szlogen volt amivel fel tudták valahogy hívni a figyelmet...
-
szilagyiv
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Én arról beszélek, hogy lehetne versenyképesebb az ára, ha nem számolnák bele a szánalmas marketingköltségeket.
-
pit stop
addikt
Újdonságként marketing szakembereket alkalmazhat HTC - és még a végén eredménye is lesz

One-nal együtt kellett volna elsütni és onnantól ezzel jönni, de készülék csúszása miatt ez még beleférhet, ha emberek megismerik márkanevet új szlogen-készülék párossal.(#30) szilagyiv: Eddig többségnek az nem tetszett, hogy nem reklámoz, nem áldoz marketingre. Most megteszi az a baj...
Egyébként azt már rég mondják, hogy prémium termékeket kínálnak - az ahhoz tartozó áron. Egyébként konkurenciához képest még így sincs túlárazva egészében. -
Kasya
nagyúr
Sose illett hozza...
-
joey04
titán
válasz
Stanley-B.
üzenetére
-
zdanee
őstag
HTC - Loudly Idiotic?
(nem, nem gondolom komolyan, nem kell a vallásháború!) -
Hegasus
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem ez a vékonyság mánia az egyetlen oka... és a vásárlók 95%-ának tényleg ennyi elég, hogy minél vékonyabb legyen és a töltést meg megoldják úton-útfélen.
nekem viszont borzasztóan irritáló ez a vékonyság
nagyon rossz a fogása, főleg ilyen szélességek mellett, én inkább egy jó fogású legalább 1 centi vastagságú telefont taperolnék... ha meg vékony legyen papír vékony, hogy összehajtsam és zsebre vágjam, de ez a kettő közti átmenet irritáló... ráadásul diákként nem éppen tehetem meg, hogy egyetemen, vagy diákmunkában töltőre tegyem és ott hagyjam egy-két órára... ezért is kell nekem egy 4-5 ezer mah-os akkumulátor, mert eléggé extrém user vagyok, a fényképek minősége meg azért fontos, mert nem fogok mindenhová tükörreflexes gépet cipelni magammal... -
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ès mi lett az új?
Nekem is tetszett a régi szlogen.
Szerintem, ezzel is elkèstek. One bemutatása előtt màr az újat kellett volna nyomtatni. -
Peterson_
addikt
Kár érte, nekem tetszett(meg a klasszik csipogás hozzá
)
Ha igaz, ez az új elég béna. -
Hegasus
senior tag
nekem jobban tetszett a "quietly brilliant" mint a három szavas új szlogen
amúgy a marketing kezdi meghozni a gyümölcsét... persze szerintem nem fogja lehagyni a sgs4-et, de tuti hogy ez egy jó kezdet lesz, és a profit függvénye parabolába csap át.amúgy itt egy összehasonlító teszt. Nálam mindenben a one győzött, kivéve a kamerában (de szerintem ezek a képek még a kamera frissítés előtt készültek, bár úgy is csak 4 mpx marad sajnos :/), és mivel az idők folyamán rájöttem nálam lételem a cserélhető akkumulátor (hogy 4000 mah-os legyen legalább) és a kamera, azért még a *** samoledet is képes lennék elviselni, de ettől függetlenül a tuti győztes a one (a felhasználok 95%-ának.)
-
kaller1
veterán
Hát ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy a tegnapi Brilliant Desire X JB frissítés egy hordóba dobott sokol rádió szintjére süllyesztette a készülékek hangminőségét.

-
Red@Arc
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
"...Thus far Mr. Ho's plan for marketing the HTC One won't focus on any one slogan, but rather to focus on general buzzwords -- "bold", "authentic", and "playful". Mr. Ho says that "authentic" means that HTC is pushing its own ideas and not copy other phonemakers..."
-
stilo18
addikt
Kiváncsi vagyok idén merre billen a mérleg...
-
daniel909
addikt
kíváncsi vagyok a jövőbeni WP frissítésekkor leveszik-e a szöveget a boot screenről
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sofian
őstag
Ha így fojtatják akkor "simply irrelevant" lesz a szlogen..

-
válasz
enginev3.0
üzenetére
neked azon mi a megtévesztő, hogy eltünik a szlogen?
Ebből hogy vetted le h az egész htc eltűnik? -
Márkosz
tag
Köszönöm!

-
Márkosz
tag
Valaki betudna linkelni egy BL-es HTC-s reklámot? Mert nem találóm! Előre is köszi!

-
szentespeter
tag
Németországban nagyon rágyúrtak a reklámra. A TV-ben is reklámozzák a One-t egy egész jó kis spottal.
-
enginev3.0
félisten
Leírhattátok volna hogy mi az új szlogen, elvileg már megvan ahogy olvastam
Egyébként nekem tetszett ez a szlogen
De a cikk címe persze megtévesztő, mintha az egész HTC tűnne el
-
kelly416
veterán
Ezt a pénzt beleforgathatnék a termékek "árába" és az így jóárasított készülékek reklámozzák önnön magukat.
-
Rozzo
tag
Végül is egy jó szlogen miatt veszem meg a One-t......

-
O_L_I
őstag
Helyes amúgy is hülye szolgen volt mert nem egyértelmű, hogy mire céloz.
-
DiamondBack
senior tag
igen egy ütősebb szlogen segíteni fog...

-
joey04
titán
Jó ötlet, de nagyon bele kell húzniuk. Eddig a BL meccseken kívül nem sok újdonságot láttam tőlük marketing szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- Samsung kuponkunyeráló
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Automata kávégépek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mea maxima culpa...
Egyébként azt már rég mondják, hogy prémium termékeket kínálnak - az ahhoz tartozó áron. Egyébként konkurenciához képest még így sincs túlárazva egészében.
nagyon rossz a fogása, főleg ilyen szélességek mellett, én inkább egy jó fogású legalább 1 centi vastagságú telefont taperolnék... ha meg vékony legyen papír vékony, hogy összehajtsam és zsebre vágjam, de ez a kettő közti átmenet irritáló... ráadásul diákként nem éppen tehetem meg, hogy egyetemen, vagy diákmunkában töltőre tegyem és ott hagyjam egy-két órára... ezért is kell nekem egy 4-5 ezer mah-os akkumulátor, mert eléggé extrém user vagyok, a fényképek minősége meg azért fontos, mert nem fogok mindenhová tükörreflexes gépet cipelni magammal...

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)