- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Monnyuk a LEGO-zás éppen nem jó példa ide, hiszen az egyik ha nem a leg kreatívabb játék amit valaha csináltak, csinálnak. Én pl 31 vagyok és a mai napig szoktam legózni (mielőtt jönne a szöveg, csajom is van meg munkám is meg barátaim is szal ez nem kell), mert néha jól esik ezt azt össze rakni. Ha kicsit körül nézel ezzel foglalkozó blogokon láthatod, hogy nem semmi esztétikai érzékkel megáldott kreatív emberek foglalkoznak ilyen "gyerekes hülyeséggel". Véleményem szerint sokat segít a DIY gondolkodásmód kialakításában...
A ház amúgy nem tetszik és nem venném meg de nem is utasítom el, hogy van akinek ez tetszik, mert miért ne, nekem nem fáj...
-
Morden24
nagyúr
Igazából ez egy igazi mintapéldány, mert általában (a színes világításon kívül, persze) vagy a színes anyagok és felületek, vagy az erős formavilág szokott dominálni, viszont ennél a halomnál mind a kettőt sikerült egy igen magas fokra emelni, ráadásul a méretéből kifolyólag igencsak szignifikáns és tekintetet vonzó bútordarab lenne bármilyen beltérben.
De hush, nem trendi fikázni a trendi dolgokat. Tényleg, a legó még trendi, vagy az már fashion statement az oldschool irányba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- EAFC 25
- Motoros topic
- Kerékpársportok
- Revolut
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest