- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbal
őstag
Monnyuk a LEGO-zás éppen nem jó példa ide, hiszen az egyik ha nem a leg kreatívabb játék amit valaha csináltak, csinálnak. Én pl 31 vagyok és a mai napig szoktam legózni (mielőtt jönne a szöveg, csajom is van meg munkám is meg barátaim is szal ez nem kell), mert néha jól esik ezt azt össze rakni. Ha kicsit körül nézel ezzel foglalkozó blogokon láthatod, hogy nem semmi esztétikai érzékkel megáldott kreatív emberek foglalkoznak ilyen "gyerekes hülyeséggel". Véleményem szerint sokat segít a DIY gondolkodásmód kialakításában...
A ház amúgy nem tetszik és nem venném meg de nem is utasítom el, hogy van akinek ez tetszik, mert miért ne, nekem nem fáj...
-
Morden24
nagyúr
Igazából ez egy igazi mintapéldány, mert általában (a színes világításon kívül, persze) vagy a színes anyagok és felületek, vagy az erős formavilág szokott dominálni, viszont ennél a halomnál mind a kettőt sikerült egy igen magas fokra emelni, ráadásul a méretéből kifolyólag igencsak szignifikáns és tekintetet vonzó bútordarab lenne bármilyen beltérben.
De hush, nem trendi fikázni a trendi dolgokat. Tényleg, a legó még trendi, vagy az már fashion statement az oldschool irányba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest