Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lsc

nagyúr

válasz Gyuri27 #84 üzenetére

Előtte 5200-am volt, de az abit miatt lapot is kellett volna cserélni, mivel az új procikat nem támogatta volna, erről ennyit /azt már csak halkan, mennyivel jött később a 9850 ? /. Egy táblázatot amiben egyszerű számok vannak elég érdekes többféleképpen érteni, főleg hogy a teljes rendszer fogyasztása van megadva mind amd mind intel oldalon . Lehet magyarázni memóvezérlő ide-oda, gyári tdp, csak hülyeség, ha nem megy pár szám megértése akkor teljesen felesleges is . A gúnyolásról, ha nem tűnt volna fel akkor egy idézetre írtam egyetértést, nekem nem kell azért semmit tennem, bohócot csinálsz Te magadból egyedül is . Azt egyébként végképp nem értem miért kell ahhoz valaminek a tulajdonomban lenni, hogy véleményt alkossak róla a tesztek alapján . Ezzel az erővel tök értelmetlen az 5200-ről írt véleményed, de természetesen Te ezt is másképpen látod . Tudod mit, legyen neked gyereknap, természetesen az amd ezekkel a procikkal most nagyot alkotott, csak így tovább. Vagy ezt sem szabad írnom mert most nem amd-m van ? Részemről ennyi

Új hozzászólás Aktív témák