Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Silkó

veterán

"(...) mi csak arra gondolhatunk, magyar nyelven nem csak egy jó, ízes szatmári beszédet, de még egy teljesen gépies magyar asszisztenst sem mostanában fogunk hallgatni a Google Segéden. A bővítési listán még mindig nem szerepel Magyarország, de a szomszédos országaink közt is csak Ausztriát láthatjuk kéken. 30 nyelv és 80 ország fog szerepelni a támogatottsági listán ez év végéig."

Ez még mindig nagyon szomorú. Értem én, hogy bonyolult nyelv a miénk, plusz kicsi a népesség, de hiába a számtalan nyelv támogatása, itthon rengetegen nem beszélnek egy világnyelvet sem, így a magyarok számára továbbra is érdektelen a Google Assistant.

"(...) a „Hey, Google" mostantól nem lesz kötelezően alkalmazandó, ha valaki el akarja érni a szolgáltatást. Elvileg utólagos lekérdezéssel fogja kideríteni, mikor szóltunk hozzá (...)"

Ergo akkor is figyelni fog, amikor nem kérjük tőle. Persze eddig is lehetett tudni, hogy mennyi adatot halásznak össze a különféle eszközök és programok, de azért ez durva, szerintem.

"A gyalogos navigáció jövőjét a kamerával való összeköttetésben, a kiterjesztett valóságban látja a Google, az élőképre helyezett, méretes nyilakkal, és az alsó indexben illusztrációként mutatott térképpel az eddigieknél is nehezebb lesz eltévedni a városban."

Ezt viszont okos dolognak tartom, ideje volt már. Aránylag gyakran használom a gyalogos navit, sokat segíthet majd ez a kibővített, egyszerűsített, mégis látványos funkcionalitás, újítás.

Új hozzászólás Aktív témák