Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
pengonorbert
üzenetére
Az aprón van pár bevált ember aki bagóért leveszi ezt a terhet a válladról, én nem kínlódnák biztos, ha sikerül is venned, a gariztatásba biztos beletörik a bicskád, aki ezzel foglalkozik megoldja azt is helyetted
-
pengonorbert
tag
Sziasztok,
Rég óta telefon vásárláson gondolkozom, az elmúlt 4-5 hónapban már már napi szinten olvasgattam a Xiaomik illetve Meizukról, és végül a Meizura esett a döntésem. (egy jó kis Xperia Arc S-t váltana le
) Eddig az MX4-est néztem, de az elmúlt 1-2 hétben nagyon megtetszett az MX5-ös, így szerintem végre rászánom magam, és megrendelem a jövő héten.
Ezzel kapcsolatban egy két dolog még nem tiszta a rendeléssel kapcsolatban. Először az aliexpresses berendelésen gondolkodtam, és számolgattam folyamatosan hogy menyibe fog fájni ÁFÁval meg Vámmal együtt, amennyiben úgy esik, de most már kedvem sincs várni a hónapos szállításra, így a ibuygou.com és a gearbest oldalt nézegettem.
Ezekkel az oldalakkal kapcsolatban van esetleg valakinek tapasztalata? Illetve ebben már valóban benne van az ÁFA, és vám, szóval innen rendelve már ugye nem kellene a plusz költségekkel számolnom? Esetleg más oldalt, vagy javaslatot is szívesen vennék, most fogok először ilyen árkategóriában külföldről rendelni elektronikai eszközt, így szeretnék biztosra menni
Előre is köszönöm -
Fejvadi
nagyúr
Én a "C" Flyme OS-el kaptam, nem is cseréltem le. Benne a Magyar.
Belakva sem vettem észre lassulást, gyors minden. Rendben van.
A saját stor-bol csak le kell tölteni a a Google Installert.
Elindítani és a pipákkal kijelölni ami kell. Ott a Play áruház is.
Utána az intallert ki is lehet dobni. Ennyi.
Kínai app.-ok vannak benne, de egy pillanat alatt törölhetők.
Sok téma van és gyors is volt a szerver. Hangosan szól és elég szépen.
A visszajelző Led nagy és 1km-ről látszik. WiFi is jól működik.A Xiaomi más tészta. A MIUI alap az mindig csak Kínai-Angol, nincs benne más nyelv
Van az EU abban mindig benne van a Magyar és szinte minden más.
Van még a MIUIHU, abban meg eleve benne van a Magyar.
Ezenkívül mindegyiknek van Fejlesztői és Stabil verziója is.
Ha nem vaklárma akkor nemsokára jön a Win10 is rá -
TTTotya
senior tag
Király, örülök, hogy tetszik. Lenne még pár kérdésem, ha nem baj:
Melyik FlymeOS verzióval jött (A,C,U,I)? Belakva is elég gyors? Play- könnyen tudtad telepíteni (ha kellett)?Nemrég olvastam, hogy a C és A meg U verziójú OS-ből ki fog kerülni a jövőbeni frissítésekkel a kínain kívül az összes többi nyelv. Lehet, hogy az angol megmarad (ala Xiaomi), de ezt senki nem erősítette még meg. És ezekre a telókra az I (international) FlymeOS-t nem is lehet feltenni.

Szerk.: Most nézem, hogy pl.: Gearbesten ki is tették, hogy ne frissítsd a telót, mert elveszted a nyelvi támogatást. F"sza
-
Fejvadi
nagyúr
Meg van tegnap óta. A Flyme OS rendben. A Csomagolás nagyon színvonalas, mint egy könyv és mindennek kialakított helye. Igényes. Gyors, nem gondolkodik. A kijelző nagyon szép. Hosszabb használat közben sem melegedett fel. Ujjlenyomat-olvasó nagyon jól teszi a dolgát. Témázás gyors.
-
-
TTTotya
senior tag
Több videóban is láttam, hogy a telefonok Flyme OS verziói eltérnek. (láttam: flymeOs 4.5.2A-t;flymeOs 4.5.2C-t;flymeOS 4.5.2I-t). Feltételezem az I lenne az international. Azt lehet esetleg tudni, hogy ha van, akkor milyen különbség lehet az egyes verziók között?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
A B20-at nem tudja az biztos, de ez igaz a Kínai telefonok többségére.
Mit kell félni tőle? Az elődök már bizonyítottak. Én csak a Flyme-tól tartok kicsit, mert még nem ismerem, de ez is csak egy hétig lesz furcsa. -
TTTotya
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
+1 Ugyanígy vagyok én is. Nagyon közel állok hozzá, hogy megrendeljem, de szívesen látnék egy tesztet, véleményt róla először.
A másik, hogy a 64 GB-os változatot meg aztán még csak nem is találtam sehol.
Ha jól tudom akkor MX4-ből volt külön international meg chinese verzió is szoftveres eltérésekkel és nem is lehetett a nemzetközi ROM-ot a kínaira feltenni. Ebből is többféle van? (Valahol azt olvastam, hogy csak egyféle van és mind1iken van előre installált play store meg services, de másik 2 oldalon meg azt írták, hogy nincs felinstallálva és app store-ból kell feltenni)
-
-
Fejvadi
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
Én rendeltem ma egyet, majd kiderül milyen a mindennapokban.
-
Látom hardveraprón valaki már vett is egyet, véleményt szeretettel várok

-
stbtamas
aktív tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Jo az ami rajta van

-
vitezlejszlo
őstag
Meizu irányba mennyire érhető el Cyanogenmod verziók? Vagy jó az ami rajta van?

-
L.C.S.
tag
ehh...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
AllTheBest
üzenetére
Jól hangzik.

-
Fejvadi
nagyúr
válasz
AllTheBest
üzenetére

-
Fejvadi
nagyúr
válasz
AllTheBest
üzenetére
Hol kapsz ennyiért? Megosztanád a pontos linket? Köszi.
-
vadorzó
tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Másik fórumokon QHD-ról beszéltek...
-
Enci1983
senior tag
Hmmmmm, nekem ezek még mindig olyan semmitmondó márkák..... Rendben, fel vannak szerelve szinte minden földi jóval de valahogy nem vágyom egy Meizu-ra, vagy lehetne az Oppo, Xiaomi és társaik. Szép forgalmat bonyolítanak de akkor sem. A felület pedig amit használnak, hát, na mindegy. Szép meg jó de nem kéne.
-
Innentől kéretik flame, trollkodás és személyeskedés nélkül folytatni a fórumozást!
-
maximilian4
addikt
Egyébként a ti részetekről sem szép dolog megbélyegezni minden samsung tulajt. Ennyi erővel ugyanott vagytok mint ő. Nekem volt tucatnyi samsungom, semmi bajom nem volt velük, sőt pl a note3-at, alphat kifejezetten szerettem, de tetszik az A széria és az új S6 is. Emelett volt több kíniai telefonom ( 2db xiaomi, lenovo) és jelenleg is kínai telefonom van (oppo) és ezeket is egyaránt szeretem és meg vagyok elégedve.
Az már más kérdés, hogy littlecar-nak nincs igaza és baromságokat beszél.
De ha ti is samsung fan-nak bélyegeztek minden csájná hétert, akkor ugyanott tartotok. -
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
stryker.hu
üzenetére
mekkora újdonság, a WayteQ tabom is tud ilyet, pedig ezt ugy mondtad mintha ez valami világmegváltó újdonság lenne.
-
stryker.hu
csendes tag
A Meizu a flyme4-től gyárilag támogatja a privacy védelmet.
Megmondhatod, hogy melyik szolgáltatás férhet hozzá a számodra értékes adatokhoz, vagy éppen nem.
Pl.: facebooknak semmi keresnivalója a mikrofon vagy a call log-ban vagy a névjegyzékben.A google csak most tervezi - elég vicces...
http://kepfeltoltes.hu/150701/S50701-100135_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150701/S50701-100148_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150701/S50701-100936_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
törölt tag
válasz
stryker.hu
üzenetére
Ha ez így lenne akkor mindenki mizut venne. Egyszer elég megvenni utána ha összetöri az ember mindig küldenek másikat, és még egy tábla csokit is küldenek hozzá. Nagyon faja akkor ezek szerint tényleg sokan ülnek rossz lovon.
-
stryker.hu
csendes tag
válasz
üzenetére
Nekem az asztalomon itt van egy Meizu MX2 (2013.01.18 rendeltem, azóta használom), a kollegám ugyanekkora vette meg a samsung s3 -t, ami 1 év után megnyekkent azóta HTC One S 2* halt meg, de akár a feleségem sony xperia Z jét is felhozhatom, egyszer csak nem lehetett bekapcsolni.. 2 hónapot töltött a sony-nál...
Egy másik munkatársam MX3-t rendelt egy évvel utánam, sajnos 3-4 hónap után összetörte a kijelzőjét megírta a meizunak szóltak, hogy küldje ki hozzájuk, 1-2 nappal később kapja az emailt, hogy visszaküldték a telefont és a tracing id -t. A kijelző cseréért és a visszaküldésért nem kértek pénzt.Holnapután jön a MX4 UE ...
-
törölt tag
Mindegyik galaxym van itthon s3-tól s6-on át Alpháig. Nem kell az okosság.
2010 ben meg a meizu még pohár alátétet gyártott, azt is béta minőségben.Mégegyszer, hogy értsd:nincs bajom a miezuval de az ára az egyetlen ami vonzó egyeseknek, a többi simán középszerű. Ez nem az a kategória aminek egyesek látják.
-
hbarnabas01
tag
Igen, az ára miatt vesz valaki kínait. Tudom, mert ezt is egy Xiaomiról írom.
De sajnos van, aki olcsón akar jót, és pl. máshol is lenne hely az életében annak a "20000-nek". -
törölt tag
Értem én, hogy fizikailag fájdalmat okoztam, de attól még a [Moderálva]. A másik meg az, hogy a "kinai gyártó csúcsmodellje" kifejezést használta a cikkíró ami rendben is van mert házon belül ez a csúcs de azért a flagship mezőny elég erős ahhoz, hogy ezzel a csúccsal ott nem kell focizni.
Majd ha eljut a nagy fiúk szintjére akkor az ára is kb ott lesz mint azoké addig viszont olcsóbban kell adni ha el akarják adni.
Egyetlen előnye az ára, semmi más ha fáj ez akkor is egy, a legjobbakat utánzó válságmodell, nem sokkal olcsóbban, körülménye garanciával.Meg lehet venni párszor egy ilyen kínai klónt, de ha ki is bírja a küldetését nem érzi az ember, higy vett valamit max Józsefvárosban egy késkészletet.
Egy gyártó csúcsmodelljére a legtöbbünknek nincs szüksége(bőven tudja a közéomezőny is amit kell), csak megvesszük mert megkívántuk és megajándékozzuk magunkat vele. Ha ebből indulok ki akkor milyen értéket képvisel egy ilyen kínai.. . Megmondom, 0-t. Ha valakitől kapnám ajándékba, sértésnek venném.
[ Módosította: pepe091 ]
-
jksx
senior tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Csak egy apró kiigazítás: ha Te a Samsungot a telemaxba viszed - akkor megérdemled, mert van saját szervizközpontjuk pl. nyugatinál. Nálam egy termék kiválasztásánál az elérhető szerviz is egy szempont. A futárszolgálatos valahol Európában szerviz az nekem nem szerviz. Sok kitérőt tettem már "lázadva" az occókínai (tényleg az?) cuccokra, minddel megszívtam. Megértem, ha valaki azt mondja, hogy csak a brand a tuti. Bocsi, nem akarok flammelni.
-
Kékes525
félisten
Szép telefon és az árához képest jól teljesít.
-
GIJoe
addikt
Én azt nem értem, miért nem hozza a 480 fpst, a chip tudja, a szenzor tudja, az MTK elvileg ezzel a sensorral demózta, de mégsem...

-
interstart
tag
A Flyme rendszerről csak annyit tudok mondani a középkategóriás Meizu m1 note után, hogy nincs olyan érzésem, hogy CM-re, vagy PA-ra...stb-re akarnék váltani, mert a szomszéd gyerek jobban optimalizálja a custom romot, mint a gyártó a sajátját. DE! ez persze a magánvéleményem.

-
moleculez
veterán
Nem szoktam ezen rugozni, de ezen nagyon latszik hogy egy i6 es egy GS6 ferde ejszakajanak kobetkezmenye... De kéne, jo lett...
-
tjb007
nagyúr
válasz
LrdProtector
üzenetére
Bocs, hülyeséget írtam. Az 5s-ben van G6430, a 5-ben csak egy MP3-as SGX543 van. Így néz ki a sorrend: SGX543MP3 < G6200 < G6430
(#105) Blyan
Közben én is rájöttem, hogy nem kóser.
-
batai15
félisten
Egyrészt ott van hogy olcsóbb. Kettő meg az hogy nem feltétlen az ár, hanem a tudás meg a kinézet miatt is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
LrdProtector
üzenetére
Az iPhone 5-ben G6430 van, nem G6200 (ami amúgy nem MP4, mert olyan nem létezik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Eddig az MX4-est néztem, de az elmúlt 1-2 hétben nagyon megtetszett az MX5-ös, így szerintem végre rászánom magam, és megrendelem a jövő héten.
Melyik FlymeOS verzióval jött (A,C,U,I)? Belakva is elég gyors? Play- könnyen tudtad telepíteni (ha kellett)?