- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
Tölthető az új global FlymeOS 5.1.5.0 G
-
Thomas_
csendes tag
Nekem tegnap jött meg (ma vettem át postán). Dec 24-én éjszaka rendeltem. ÁFÁ-t megúsztam így baráti ára volt a telónak
THX meizusale
Csomagolása: vastagon körbe bubifóliázott, és erre kívül egy réteg csomagoló papír és kb 2 km cellux
Kaptam ajándékba kijelzővédő fóliát és EU plugot.
Software az 4.5.2ATeló maga nagyon rendbe van, full fém stb stb. nagyon jó kézbe venni, kijelző fehér színétől féltem, de rendbe van első 1-2h használat alapján.
Kínai appok idegesítőek, de ez vanmeg nekem lefagyott kicsit az időjárás app miközbe próáltam vele kerestetni Budapestet.
-
Robag74
csendes tag
Szia,
engem is érdekelne, hogy minden rendben volt-e a meizusale-ről való rendeléssel (ár, ÁFA, szállítás idő). Illetve a software is érdekelne engem is és hogy ez az M575M-es vagy a M575H-s verzió-e?
Csak mert az oldalon sok érdekeset írnak a telóról: B20-as (800) frekit tudja, van benne NFC, meg ilyenek?!
Köszi a választ előre is. -
mani17
tag
Kb 1,5 méter magasról, márvány padlóra, úgy hogy semmilyen védelem nem volt rajta, jobb felső sarkán kapta az ütést, a műanyag elem alatt, pont ott, ahol kezdődik a fém rész.Az érintő nem repedt, csak az Amoled.Még egy észrevétel szeptember óta:. Maga az aluminium ház, nem tudom hogy van megoldva, vagy kezelve, de ez (nálam) se nem karcolódott, se nem kopott!Csillagos 5-ös!
-
mani17
tag
Sziasztok, újra itt, sajnos betört a kijelzőm, és kellett vegyek másikat, az meg csak ma jött meg, ezért nem voltam eddig.Holnap jön a Flyme 5 International verziókra, amelyiket már (G) mint Global néven lessz elérhető, és nem (I).A rommal kapcsolatban azt ajánlották, hogy mindenki formázza le a telót telepítés előtt!Holnap be tudok róla számolni
-
janosgal
tag
válasz
meizufanboy #557 üzenetére
Szia!
Ha gyárilag Kínai verziós a teló, akkor arra nem egyszerű I-s romot feltenni, de lehetséges. Viszont így az OTA frissítés nem fog működni. Csak ezzel a módszerrel lehet frissíteni is:
Elvileg van egy másik módszer amivel marad az OTA frissítés is, de azt még nem próbáltam és most nem is találom. Nem tudom linkelni.
-
meizufanboy
csendes tag
sziasztok
Szeretném segítségeteket kérni. Én úgy vásároltam egy MEIZU MX5 készüléket a Flosmall.com áruházból,hogy az alapból kínai verzió volt,de már úgy küldték ki nekem,hogy ők International romot raktak rá.
Kidobta a rendszer hogy van egy újabb frissítés(International) és azt szeretném ráfrissíteni a rendszerre.
Vagy mivel már ezt a telefont úgy kaptam,hogy már international rommal volt ellátva a kínai verzió,nem is tudom az internationalt frissíteni újabbra?
Valamilyen módon csak lehet.U.i.: A telefonban amikor alapból próbálom frissíteni WI-FI n keresztül,letölti az új firmwaret de nem tudja telepíteni,mert azt írja ki,hogy corrupt firmware.
Számítógépen,vagy külön programot letöltve nem lehet frissíteni?
-
csizo13
tag
Az obb mappába tudtok adatot másolni? Valamiért nem enged beilleszteni.
-
-
donat_sz
senior tag
keresgélek a fórumokon, hogy I-sből lehet-e A-t csinálni SW-esen (és vissza probléma mentesen), de egyelőre semmi pozitív, pedig szívesen feltenném az 5.5-ös béta romot is.
Érdeklődött valaki innen már ilyen irányban esetleg? Ha igen kérem ossza meg a tapasztalatát -
donat_sz
senior tag
DHL-el jött. Miután jött e-mail, hogy feladták, írtam nekik, hogy kérem a követési számot, e-mailben meg is kaptam és 1 nap alatt Nápolyból Lipcsén át (standard DHL eset, hogy erre megy!) meg is érkezett!
Fél nap alatt majdnem be is laktam, FlyME-t befrissítettem és most boldogan használom
-
donat_sz
senior tag
a lényeg, hogy itt a teló és fél nap után eddig pozitív nagyon, lassan kezdem belakni. a sok gyári googlis appot tolom rá ezerrel (nexus 5 után talán nem meglepő, mert azokhoz vagyok szokva), de azért majd tesztelgetem még a két kamerát, melyikkel lehet jobb képeket csinálni.
eddig egyedül egy dologgal nem sikerült megbarátkozni a flymeben, hogy a lentről felhúzással férek hozzá a futó appokhoz. főleg telefonálás közben macerás átváltani a wazera pl (autóban ülve) mert majdnem sikerült lerakni a telefontui. a tok addig volt aktív, míg haza nem értem és a már rég megérkezett Nillkin vékony (0.3mm!) puha tokot rá nem pattintottam (sokkal pontosabban áll ez rajta! és ez a kijelzőt is védi vmennyire hiszem a kijelző magasságán néhány tized milivel túlemelkedik
-
-
donat_sz
senior tag
szerencsére összekapták magukat a srácok Nápolyban és már úton a csomag, ma vagy holnap szerintem kézhez is kapom.
OFF
O+2-nél az oprendszer zavar és a kameráját se mindenki dicséri. ezek miatt választottam az mx5-t inkább mert amúgy kb részemről egy kaliber a kettő. sajnos az nfc és a6-os droid mindkettőből hiányozni fog, így az android pay ha bármi véletlen folytán mégis előtérbe kerülne idehaza, akkor se lenne rá esély.
ON -
donat_sz
senior tag
én ma kaptam egy levélben mai kiszállításról értesítést, de csomag követési számom nincs, a remény felcsillant, de amíg nem látom a csomagot, maradok szkeptikus...
u.i. reggel már majdnem elkezdtem intézni egy Huawei Honor Maet8-at amúgy, mert egy volt kollégámat éppen Kínába szólított egy gyors útra a munka.. de így talán szerencsére nem aktuális, mert még mindig ezt a telót szeretném igazából!
-
csizo13
tag
válasz
donat_sz #535 üzenetére
Csak, amiket megosztottál velünk itt a fórumon. Elsőt bemásoltam ide, aztán küldtek egyet olaszul, az is meg volt neked, azóta figyelemmel követem az eseményeket.
Ez tényleg hiány cikk (már az i verzió), de nagy reménykedő vagyok.
Egy magyar webshopnak is írtam, milyen típust forgalmaznak, még nem válaszoltak.
(árukeresőn megtalálod 119k ért árulja)
Persze, azért keresgélek is más telefont, de még nem találtam. -
donat_sz
senior tag
válasz
donat_sz #532 üzenetére
na ma kaptam sokszoros hőbörgésre végre "konkrét" választ.
jövő csütörtökön vagy pénteken (érted még egyetlen egy napot se tudnak megjelölni biztosra..) adják fel a telefont (és azt csak remi tudom, hogy a feladás jelen esetben már Olaszországi feladást jelent..), mindezt úgy hogy 11/15-én kifizettem.. tartok tőle, hogy ez a rendelés visszavonása és meizu telefon elfelejtése lesz részemről, csak előbb gyorsan találnom kell egy alternatívát.OFF
van esetleg valakinek javaslata, fő kritériumok:
* 5" (nagyon max 5,5") kijelző
* ujjlenyomat olvasó
* jó kamera (HDR opcióval rossz fényviszonyok mellé)
* egy olyan user interface ami nem szaggat (Nexus 5-öm van most, ez a szint aminél többet kéne tudnia)bármilyen ötletet szívesen fogadok!
ON -
Quidam
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy I-s 16GB-ost, most ismerkedünk, eddig tetszik,
igaz még össze kell szoknunk.Lenne is egy kérdésem:
Az utólag telepített programokat, hogy/hol lehet alapértelmezetté tenni?
Nem tudtam rájönniSegítségeteket előre is köszönöm!
-
donat_sz
senior tag
válasz
donat_sz #528 üzenetére
na jött válasz, persze most már olaszul
szabad fordításban:
a kínai disztrinél már nincs további fennakadás és a jövőhéten feldolgozzák a rendelésemet és köszönik a türelmem, ill. már nekem is beígérték az ajándékot és továbbra is lemondhatom a rendelésem, ha nem akarok tovább várni.
hát engem nem nyugtattak meg -
csizo13
tag
válasz
donat_sz #525 üzenetére
Rákérdeztem ma én is, hogy mire számíthatok, tudnak-e becsült kézbesítési időpontot mondani, ezt írták vissza:
Hello,
we suffered a small delay in the delivery of our supply, this has affected on the shipping of your order, we will put you a gift within your package to apologize for the delay. You will receive a new email by the end of this week with more detailed information on your shipment, I remind you that if the wait is a problem we can cancel the order and refund you -
donat_sz
senior tag
válasz
donat_sz #524 üzenetére
nem túl biztató reakció
"Hello,
We really sorry for keeping you in waiting so long, we have a delay in our forniture delivery, as soon as possible your order will be under operation to ship to you.
If waiting is a problem, we can dispose yyour refund"át kell gondolnom, hogy biztos ezt szeretném-e ezek után
de még azt a választ, hogy mikor lesz belőle mégis teló azt megvárom... -
TTTotya
senior tag
válasz
N.otorious #522 üzenetére
Nem, a 800-ast sajnos feloldás után sem tudja majd, de a többit igen. (Kínában teljesen más 4G frekiket használnak). MX5-re ha jól emlékszem, már az "I"-s forgalmazása előtt volt letölthető I-s firmware. Nem foglalkozik senki Magyarországon senki hivatalosan Meizu javítással. A szürke importos készülékekre nincs gyári gari, arra a webshop vállal garanciát amit vagy teljesít vagy nem. Az international-ra a gyártó vállalja a garit.
#521 donat_sz: Igen annyit. Kérdezz rá emailben sztem!
-
N.otorious
senior tag
-
TTTotya
senior tag
válasz
pengonorbert #518 üzenetére
Igen, de itt kínai belpiacos azaz U-s vagy C-s International-ra módosításáról volt szó. A-s ra (általános firmware) jön OTA, de ha te feltennéd az I-s firmware-t akkor a tiédre sem jönne.
-
TTTotya
senior tag
válasz
pengonorbert #516 üzenetére
Még kiegészítenélek avval, hogy nem lesz OTA firmware frissítés, viszont alapból lesz Play áruház+ feloldódnak az európai frekvencia korlátozások.
-
pengonorbert
tag
válasz
N.otorious #515 üzenetére
Kapsz teljes nyelvi támogatást, nem csak a kínait meg az angolt, illetve a gyári meizus applikációk egy részét nélkülöznöd kell, mint pl a weather, meg hasonlók. Bár annak pl az A-s romban sincs semmi értelme, mert csak kínaiul tud, és pl a hely adatokat is csak kínai városokra tudod beállítani. Továbbá az I-s romok később kapják meg a rendszer frissítéseket. Én úgy tudom hogy nagyjából annyi a különbség, de kijavít valaki ha rosszul mondom.
-
TTTotya
senior tag
Ma rendeltem a páromnak egy fehér-arany 32GB-s MX5-öt az olaszoktól. Természetesen "I"-s.
-
Thomas_
csendes tag
Meizusale.com -ról már vásárolt már vki? Ha igen akkor mi a véleménye erről az eladóról
Még nem válaszoltak, h milyen soft verzióval küldik a telót.
Köszi az infót. -
O_L_I
őstag
Olvasom a hszeket és hát úgy látom nem kis küzdelem normális áron I-s verziót szerezni.(főles 32 gigást)
-
csizo13
tag
válasz
donat_sz #507 üzenetére
Silver-blacket. Silver-white volt a 16 GB-s, feleségem szerint rühelltem, azért tettem tönkre.
Mondjuk tényleg kisregény méretű levelezést folytattam az eladóval, mert 32-es helyett 16-ost küldött.
Már az elején visszaadta volna a különbözetet+10 dollárt, mert bocs de új az eu raktár, a az emberek, tanult a hibából stb, de nem tetszett az ügy.
Megkérdőjeleztem, hogy van egyáltalán eu raktár (mert uk-ben feladták, de "véletlenül" elment malaysia, meg ki tudja hova, ami a DHL-től nem túl megszokott), volt-e egyáltalán 32-ese, vagy így trükközve teríti a 16-osokat, miért nem küldhetem vissza az ő költségén, és küld egy 32-est, ha már annyira jóvá akarja tenni, bevállalva a hibáját stb..
Aztán felhívott telefonon kétszer, először azt hittem valaki hülyéskedik, hogy angolul gagyarászik a telefonba, a másodiknál már megsajnáltam nagyon, mert olyan hangja volt, hogy láttam magam előtt könnybe lábadt szemmel üldögélni egy kis, szürke, üres irodában, ahol egy telefon van, meg a rengeteg problémás vásárló, aki mind az ő keresetét csökkenti a csökönyös hozzáállásával, meg hát a raktárban dolgozó szegény ember, akitől szintén levonnak egy vagyont, mert összevissza postázza a termékeket, szóval belementem a különbözet +10 USD-be.
És azért még megkért, hogy értékeljem már kiválóra, a vásárlást..
Aztán ráborítottam a sört véletlenül, vasárnap hajnal 2 tájban (a telefonra). A kijelző tök sötét, de azóta is rendületlenül ébreszt 0545-kor.
Talán soha nem is fog lemerülni. -
donat_sz
senior tag
sajnos kiderült hogy az angol nyelvű oldalon vmi bibi lehetett és nincs silver-white 32GB-osban nekik
így mivel telóban a feketét nem szeretem megkockáztattam egy aranyt.. kíváncsian várom milyen lesz!
illetve sajnos a 2 hét alatt lesz készleten itt is él
most várhatok, de utána DHL-el küldik! annak már gyorsan kell majd mennie.
te milyet választottál? -
csizo13
tag
válasz
donat_sz #504 üzenetére
Tegnap reggel megrendeltem, paypal-lal. Én is várakozó állásponton vagyok
Néztem geekbuyingon, ott olcsóbban adják, de rákérdeztem international-e, azt írták china i firmware-val.
Bár lehet, hogy annyira nagy különbség lehet nincs is közöttük. Mindegy, nekem ez a telefon bevált. -
donat_sz
senior tag
[link]ittés ezt
egyelőre még csak fizettem, most várakozó állásponton vagyok -
TTTotya
senior tag
válasz
N.otorious #502 üzenetére
Hivatalos garival, gyári Internationallal nincs olcsóbb alternatíva. Max majd ha kikerül hivatalosan az amazon-ra akkor ott lesz olcsóbb egy 5-10%-al.
-
TTTotya
senior tag
válasz
N.otorious #500 üzenetére
Nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Projektor topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest