- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem neveznem struccpolitikanak. Es nem vagyok oskovulet, de ha valami jo. Mukodik, be van konfigolva egy rakas feladatra, gond nelkul teszi a dolgat, akkor miert csereljem le? Trendibol? Akkor vasat is kene cserelnem, nagy valoszinuseggel. Fennt vagyok a w10 topikba evek ota ( melohelyen stb. ahol jobb vasak vannak, mindenhova a tizest telepitem) es ezeken a korosabb hardvereken nem fut normalisan+minden ujabb buildba csokken a drivertamogatottsag. Epp a mostani oszi build utan sokan panaszkodnak hogy 5-6 eves lptopokon megdoglott a videodriver, vagyis mar nem tamogatott. Igy kell kinyirni a regebbi gepeket.
Valamint minden ugyan regi, de tokeletesen mukodo kiegeszitomet ujra kene vasarolnom, driverhiany miatt. Ez konkretan egy szkenner, egy multifunkcios, egy lasernyomi, egy tv tunerkartya es par aprosag. Hat nem.A''maradisagomat'' probalom kifejtene,pl:
Ezer eve hasznalom a skype-t. Azonnali uzenet, es neha eloszo.
Az xp-n a hoskorba 10 mega korul volt a telepitett es evett 10-20 mega ramot.
En a mai napig ugyanerre hasznalom a most telepitve 100 m folotti es 200-ig is elszalado ramhasznalatos programot. Mit tud tobbet...? Marmint olyat, amire az atlagfelhasznalonak szuksege lenne.
Ez mindenre igaz.Megegszer kihangsulyoznam, mem vagyok maradi, de a szoftverek iroi kenyszeritik ra a nepet a nagyobb sokkal gyorsabb pc, dupla tripla 10x RAM, ujabb mobil megvasarlasara. Csak a hulladek novekszik.
Erre is egy pelda, aztan befejezem, MP3 hatterzenere evek ota ugyanazt a lejatszot hasznalom.
Portable, nem kell telepiteni, 273 kB (!!!) a merete. Es mimdent tud amit kell, olyan extrak is vannak benne amitol elamultam. Talan regebben tudtak programot irni..? -
Ne mondd mar hogy a fenallo 1,6G ramdifferencia a biztonsag miattvan.
Otthon xp hasit a 7 eves gagyi Atom htpc-n, a w10-et nem probaltam meg ra, de szerintem osszef...osna magat, a vas is meg a w10 is
Tuzfalkikapcsolva ( kis nas is a pc, az otthoni kishalozatom kozpontja) es igy megy 7 eve,
soha egyetlen ferget nem szedtem be. Annyira tulmisztifikaljak ezt a biztonsagi reseket meg jajj aKasperski bejelentette, az Eset megtalalta, a Panda publikalta,
Ha meg esetlegmegis bedolne, egy kv. meg 2 cigi ido alattvisszaallitom kulso mentesbol.
Az en szukebb es tagabb pc-s kornyezetembe (elegge tag a kor, amatorszinten a negyed falu hozzam jon ha gondja van) utoljara fel evtizede volt virus. Elso szamu hiba, res, a benyelesek 99,9%-a user okozatra vezetheto vissza.Androidon viszont egyre gyakrabb a keretlen felugro nemkivanatos ablakok, es nehezkiolni oket.
-
rin33
senior tag
Pontosítanék: ,, Ahhoz persze, hogy a Treble jelentősége széles körben érezhető legyen, még szükség lesz egy-két évre, a megoldást ugyanis csak az Android 8.0-val megjelenő készüléken teszi kötelezővé a Google - az Oreót frissítésként megkapó modellek esetében a gyártóra van bízva, visz-e Treble támogatást az adott modellre."
forrás -
Ricardo
titán
-
atike
nagyúr
Nincs. Igaz. Elindul az bármin... Csak épp a használhatóság.... Azaz a hiánya...
Szóval én igenis előírnám azt, hogy minimum 1 giga memória és minimum Snapi 400 (de persze lehet erősebb is) - vagy azzal egyenértékű proci. És minimum 8 giga belső tárhely. Mármint telefonoknál - egyéb Androidos eszköznél ezt változhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest