- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Tudom, hogy mi a különbség!!! De teljesen értelmetlen különválasztani az Androidot a Google szolgáltatásaitól, mert Kínán kívül kb. a kutya nem használ Androidot a Google cuccai nélkül. A Pixeleken pedig az az Android van, amit a fejlesztő, vagyis a Google elképzel, mint OS -t. Sztem ez igenis etalonnak tekinthető.
Ha egy rendszer fejlődik, akkor sztem verzióról verzióra jobb kéne legyen. Ezt én nem tapasztalom. A Google kicsit hozzáad, és elvesz, aktuális érdekei szerint, függetlenül attól, hogy ez egyezik -e a felhasználók érdekeivel. Én úgy látom, hogy a mi érdekeink szempontjából inkább elvesz, mint hozzáad.
Ami a Motot illeti, a vas kb. megfelel az elvárásaimnak. A szoftvert majd alakítom az igényeim szerint (a Google helyett). Ehhez kelleni fog az Xposed, és úgy tűnik, hogy ezzel az igénnyel nem vagyok egyedül. Ha a Google a felhasználók igényei szerint alakítaná az Androidot, akkor az olyan modok, mint az Xposed nem lennének ennyire népszerűek. A Moto Z sorozatnak viszont van egy extra szolgáltatása, ami miatt ezt a telót választottam. Ez a Modok csatolófelülete, ami nyílt, bárki fejleszthet rá Modot. Meg is rendelem a Developer KIT -et (bocs, valamiért nem tudom linkelni). Szvsz. a Z sorozat igenis jó vétel. -
vicze
félisten
Ez 6 napja lett bemutatva, gondolom azért mert user számára ez elég érthetetlen és sok marketing értéke nincs. Illetve ebből nem most lesz valami, hanem évek múlva max. az alapok kerülnek bele most. (Megintcsak Sony adja az alapokat.)
Rengeteg idő amíg egy ennyire komplex alrendszer elkészül, ha egyáltalán el fog, mivel 1-1 gyártónak nem feltétlen érdeke, hogy egy korlátolt rétegbe kerüljön, és ne tudják az OS-t úgy kiegészíteni, hogy előnybe kerüljenek a többi gyártóhoz képest.Meglátjuk mi lesz belőle, de a userek ebből sokat nem fognak látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest