- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
#16820480 #25 üzenetére
4.4-nél jött be, 5.0 óta alapértelmezett (és egyedüli), ettől függetlenül én sem értem, hogy most mért hozták vissza a JIT-ot. Én úgy vagyok vele, hogy főleg manapság, az egyre nagyobb tárhelyek mellett nem nagy ervágás az AOT, főleg akkor, ha ez által gyorsabb lesz a telefon.
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
#16820480 #28 üzenetére
az a gond, hogy egy kezes használatra és arra hogy átérd a kijelzőt egy kézzel valóban a legjobb a 3,5". vagy szerinted jobb az 5,5" erre? értelmezni tudni kéne, az a baj, hogy úgy tűnik sokszor hogy értelmes vagy, aztán mégis fogalom nélkül fikázol Te is. a pencil meg továbbra sem egy 10 évvel ezelőtti 1 grammos műanyag stylus egy rezisztiv kijelzővel párosítva.
-
Lacee1986
senior tag
-
buvartacsko
addikt
válasz
#16820480 #20 üzenetére
"Azért vicces, hogy visszahozták újdonságként a JIT compilert, miután két éve hatalmas dolog volt, hogy megszabadultak tőle. Ez kicsit olyan húzás, mint amit az Apple szokott csinálni."
ezt kifejtenéd? mert én nem láttam hogy ők kivezettek valamit, utána 2 év múlva bemutatták megint ugyanazt... vannak érdekes dolgok az Appleről ezen a fórumon.
pl minden második hozzászólásban azt látom, hogy az Apple már csak kullog a piac után, mindenkit másolnak, erre a Google 6 évvel az Apple FaceTimeja után bejelenti a sajátját. stb... hát nekem mind1.
kedves modiknak: előre is köszi a kitiltást amiért az igazat írom le!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest