- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
#16820480 #25 üzenetére
4.4-nél jött be, 5.0 óta alapértelmezett (és egyedüli), ettől függetlenül én sem értem, hogy most mért hozták vissza a JIT-ot. Én úgy vagyok vele, hogy főleg manapság, az egyre nagyobb tárhelyek mellett nem nagy ervágás az AOT, főleg akkor, ha ez által gyorsabb lesz a telefon.
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
#16820480 #28 üzenetére
az a gond, hogy egy kezes használatra és arra hogy átérd a kijelzőt egy kézzel valóban a legjobb a 3,5". vagy szerinted jobb az 5,5" erre? értelmezni tudni kéne, az a baj, hogy úgy tűnik sokszor hogy értelmes vagy, aztán mégis fogalom nélkül fikázol Te is. a pencil meg továbbra sem egy 10 évvel ezelőtti 1 grammos műanyag stylus egy rezisztiv kijelzővel párosítva.
-
Lacee1986
senior tag
-
buvartacsko
addikt
válasz
#16820480 #20 üzenetére
"Azért vicces, hogy visszahozták újdonságként a JIT compilert, miután két éve hatalmas dolog volt, hogy megszabadultak tőle. Ez kicsit olyan húzás, mint amit az Apple szokott csinálni."
ezt kifejtenéd? mert én nem láttam hogy ők kivezettek valamit, utána 2 év múlva bemutatták megint ugyanazt... vannak érdekes dolgok az Appleről ezen a fórumon.
pl minden második hozzászólásban azt látom, hogy az Apple már csak kullog a piac után, mindenkit másolnak, erre a Google 6 évvel az Apple FaceTimeja után bejelenti a sajátját. stb... hát nekem mind1.
kedves modiknak: előre is köszi a kitiltást amiért az igazat írom le!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest