- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
#16820480 #25 üzenetére
4.4-nél jött be, 5.0 óta alapértelmezett (és egyedüli), ettől függetlenül én sem értem, hogy most mért hozták vissza a JIT-ot. Én úgy vagyok vele, hogy főleg manapság, az egyre nagyobb tárhelyek mellett nem nagy ervágás az AOT, főleg akkor, ha ez által gyorsabb lesz a telefon.
-
-
buvartacsko
addikt
válasz
#16820480 #28 üzenetére
az a gond, hogy egy kezes használatra és arra hogy átérd a kijelzőt egy kézzel valóban a legjobb a 3,5". vagy szerinted jobb az 5,5" erre? értelmezni tudni kéne, az a baj, hogy úgy tűnik sokszor hogy értelmes vagy, aztán mégis fogalom nélkül fikázol Te is. a pencil meg továbbra sem egy 10 évvel ezelőtti 1 grammos műanyag stylus egy rezisztiv kijelzővel párosítva.
-
Lacee1986
senior tag
-
buvartacsko
addikt
válasz
#16820480 #20 üzenetére
"Azért vicces, hogy visszahozták újdonságként a JIT compilert, miután két éve hatalmas dolog volt, hogy megszabadultak tőle. Ez kicsit olyan húzás, mint amit az Apple szokott csinálni."
ezt kifejtenéd? mert én nem láttam hogy ők kivezettek valamit, utána 2 év múlva bemutatták megint ugyanazt... vannak érdekes dolgok az Appleről ezen a fórumon.
pl minden második hozzászólásban azt látom, hogy az Apple már csak kullog a piac után, mindenkit másolnak, erre a Google 6 évvel az Apple FaceTimeja után bejelenti a sajátját. stb... hát nekem mind1.
kedves modiknak: előre is köszi a kitiltást amiért az igazat írom le!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő