Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Nem biztos, hogy valós felhasználás során észrevehető hátrány lenne. Ha megnézel pl. teszteket PCIe 4.0 x16 vs 2.0 x16, akkor az jön ki, hogy kb. 2% a teljesítménykülönbség (játékban). Szóval nem kell megijedni
Gondolom hacsak nem csinál az ember valami nagyon specifikusat, amihez pont az időzítés szükséges, akkor itt sem számít. -
M@cika
őstag
Nem ugyanaz lesz a célközönség. Itt most konkrétan nem az emberekre gondolok, hanem a hardverre. Főleg a procikra. A mai elterjedt procik egyike sem tudja használni a DDR5-öt (nyilván)- Ami kezeli majd az 5-öst azok meg ugye újabbak/fejlettebbek lesznek. Vagyis akinek kell az új technológia úgyis megveszi (vagy Vérpistike megkapja Aputól), akinek meg az igényeit kielégíti a mostani rendszere az nem fog váltani.
Az elmúlt 30 év tapasztalatai alapján eleinte LASSABB lesz, ahogy írták is előttem. Az ára pedig sokkal magasabb lesz szerintem, mint újdonság a megjelenéskor és még utána is egy jó darabig. Mondjuk egy belépő 16 gigás DDR4/3200/CL16 most ~25k. Szerintem az alap DDR5/4800/CL40 ennek a duplája lesz induláskor, vagy még drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest