- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feverke
tag
Hat azert ezt igy ket resz utan kijelenteni meresz
En azt kivanom barcsak ne olvastam volna a konyveket, mert azok utan hogy allitoalg azt kovetik, nekem elegge nem ugy tunik, persze ez is csak igy az elso ket resz utan.
A black washing meg egyenesen mar tolakodo.. jo, kell bele fekete karakter rendben, de hogy minden masodik szinte az azert az nalam mar kicsit rontja az osszkepet..
Varom a kotelezo csokolozos meleg part, ami mostanaban meg alap.
Geralt nagyon eroltetett hangja is kicsit zavaro mert szerintem rendes hangon is boven kiraly lett volna Henry Cavill, bar igy kozelebb all a jatekbeli szinkronhoz az igaz.
Viszont hangulatra azert eleg jo, osszesegeben tetszik, lehet kerek egesz kent majd megjobban fog. Spoiler(?) De azt most valaki arulja mar el mert regen olvastam a konyveket hogy idorendben A Cintrai csata Yennefer "szuletese" es Kokorcsinel valo talalkozas egy idopontban volt e, mert nekem nagyon nem ugy remlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest