- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
atti_2010 #96 üzenetére
mondjuk nekem pont 3 monitoros rendszerem van. leírás a blogomban, ha érdekel. azért vannak itt ph-olyan emberek is, akik tapasztalatból beszélnek, nem olvasták valahol.
nekem mondjuk tényleg elég lenne egy csúcskártya, várok is rá. nem is fogok két 7990-et cf-be rakni. abból remélem elég lesz egy is -
gabipaci
őstag
Szerintem jól írtam.
Csalódtam 8 éve az sli-ben, ami ugye NV
Utána majdnem vettem egy 8800GTX-et, ami ugy NV, de nem vettem, mert csalódtam az NV-ben.
Helyette lett egy 4870x2, ami ugye AMD
Ezzel olyan elégedett voltam, (miután feltettem az AC hűtést Európában talán elsőként) hogy nem volt kérdés, hogy mire cserélem, lett az 5970.
Ezzel is elégedett vagyok, mert nagyon hosszú időt kiszolgált, beázott teljesen, és semmi baja. Szóval bírja. Nem is nagyon érdekel, hogy mit tud az NV, mert elégedett vagyok. Majd ha nem leszek elégedett, kipróbálom esetleg, de addig marad az AMD (ami ugye a 4870x2, 5970 gyártója) -
gabipaci
őstag
válasz
SimonYana #74 üzenetére
Őszintén nem tudom.
De én biztos nem ruházok be 7970-be. Mot úgy is elviszi a pénzt a nyaralás, eztán már remélem nem sokat kell várni.(#75) MZperX75: én úgy választok NV és AMD között, hogy AMD-ben még nem csalódtam (akkorát), mint anno 8 éve, mikor már sli-ben nyomultam (az volt az első PC-m) és csak sz*ptam vele. Úgy elment a kedvem tőle, hogy azóta sem. Pedig a 8800GTX-re majdnem befizettem, de feltörtek a rossz emlékek.
-
gabipaci
őstag
Főleg azért nem váltottam, mert már volt valami "hír" ami a közelgő 7990-et nyomatta, és ugye a plusz 10%-is karcsú volt.
Elhúzunk délre 3 hétre kedden, remélem mikor visszajövünk, lesz belőle valami.(#71) MZperX75, az az E30-as inkább egy 4850-hez hasonlít. Jónak számított régen, de már akkor sem volt felső kategória, és már sokkal újabbak és jobbak is vannak. Ez van sajna
-
gabipaci
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest