- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én óva intenék mindenkit a HWBOT meg hasonló eredményektől.Nem feltétlen tükrözi a valóságot.
Én sokáig abban a hitben éltem,hogy 1150/1500-on stabil a kártya,de nem... bf3 alatt igen stabil volt,de sniper elite v2-ben csonttá fagyott...továbbá azt figyeltem meg,hogy hiába a 70Cfokos gpu,ha a vrm izzik a kártyán,és sajnos a ref hűtéssel izzik...
Én már nem merem mondani a kártyámra,hogy 1200 stabil,mert nem az.Az hogy ennek oka lehet driveres is,nem kizárható de gyakorlatilag lényegtelen... a cata maxot ugy kb mindegyik viszi,felette lutri.Függ a játéktól,drivertöl,szellőzéstől,meg egy rakat egyéb dologtól...
Az AA nélküli tesztekre is szükség van,gyakorlatilag nagyon egyénfüggö kinek van rá szüksége,mikor és hol... egy single player játékban pl ráadom,ha nem esik nagyon tőle az fps,de egy online lövöldözésben nem látom értelmét... -
TTomax
félisten
Annyira felesleges volt ezt megcsinálni...
A gyári OC-s MSI-m 1.175V-on 1010-et megy... de 1070-ig stabil...meg merem kockáztatni majdnen minden 7970 tudja a ghz órajelét,azonos feszen... gyakorlatilag kaptunk egy új biost(#2) csucsbicep
Mitől menne jobban???Ugyanaz a nyák,és gpu... nem ugy mint anno a 4870vs 4890 esetében volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest